Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξακολουθεί να κοιτάζει Phillips η West Ham

Εξακολουθεί να κοιτάζει Phillips η West Ham

Για την περίπτωση του Nat Phillips εξακολουθεί να ενδιαφέρεται η West Ham, η οποία έχει ψηλά στη λίστα της, τον αμυντικό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο στόπερ θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα με κάταγμα στο ζυγωματικό, όμως ο τραυματισμός του δεν αναμένεται να του μπλοκάρει μια χειμερινή μεταγραφή, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp την περασμένη Παρακευή.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της West Ham για την Evening Standard, Jack Rosser, οι Hammers είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή τον επόμενο μήνα.

Η ομάδα του David Moyes χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Kurt Zouma και Angello Ogbonna, με τον Nat Phillips να αρέσει πολύ στον πρώην τεχνικό της Manchester United.

Ανταγωνισμός για τους Hammers θα υπάρχει, καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από την αυριανή αντίπαλο των Reds, Newcastle, η οποία όμως οδεύει προς τον υποβιβασμό.

Μένει να δούμε αν ο Nat θα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το Anfield τον Ιανουάριο και σε ποια ομάδα θα καταλήξει, αν αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η Liverpool δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του.

Ο Nat Phillips στην πόρτα της εξόδου από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com