Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Molineux

Στον Divock Origi στάθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε μετά το σπουδαίο διπλό της Liverpool με 0-1 στο Molineux επί της Wolves.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε αν ο Divock Origi θεωρείται θρύλος της ομάδας:

“ Ο Divock Origi είναι θρύλος της Liverpool, ναι.”

“ Ο Origi, ο θρύλος μπήκε στο παιχνίδι και το τελείωσε. ”

“ Είναι ένας απίστευτος εκτελεστής! Αν δεν το ξέρουμε, θα πρέπει να το ξέρει η Liverpool. Είναι δύσκολο να παίρνεις 500 λεπτά την εβδομάδα σε αυτή την ομάδα, αλλά είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. ”

“ Αυτό ήταν το δικό του παιχνίδι. Τελείωσε την φάση και είχε συμμετοχή σε καλές στιγμές. ”

“ Όταν ο Divock σκοράρει ένα γκολ, όλα γίνονται καλύτερα! ”

“ Αν ήμουν σε άλλη ομάδα, θα πήγαινα να πάρω τον Divock Origi. Αυτή η ομάδα είναι εξαιρετική, οπότε αν είσαι το νούμερο 12 ή το 13, είσαι απίστευτος παίκτης. Είναι επιθετικός. Είναι εδώ για πολύ καιρό στη Liverpool και έχει σκοράρει μερικά από τα πιο σημαντικά γκολ στην ιστορία αυτού του συλλόγου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. ” Τόνισε ο Klopp.

Για το διπλό:

“ Όλοι έχουμε δει τη Wolves αυτή τη σεζόν, πραγματικά τους απωθήσαμε. Το πρέσινγκ μας ήταν εξαιρετικό. Είχαμε ευκαιρίες. ”

“ Ήταν απολύτως υπέροχο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, έπρεπε να παλέψουμε ενάντια σε έναν αντίπαλο που άλλαξε την προσέγγισή του. Συνήθως είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά δεν το είδαμε πολύ αυτό σήμερα. ”

“ Αμύνθηκαν βαθιά με πολλούς παίκτες και πήγαν για τις αντεπιθέσεις, είναι πραγματικά δύσκολο καθώς δεν υπάρχει κανείς τόσο γρήγορος όσο ο Traore. ”

“ Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε δύσκολες συνθήκες. Κάναμε πολλά καλά πράγματα, δεν ήταν εύκολο και όταν το παιχνίδι είναι 0-0 νιώθεις την πίεση όταν θέλεις τόσο πολύ αυτό το αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι εμείς το πήραμε, το κάνει πολύ καλό. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες και τις αλλαγές:

“ Ήταν μια τεράστια πρόκληση για τη συγκέντρωσή μας καθώς χάσαμε τεράστιες ευκαιρίες με τον Diogo, αλλά έπρεπε να μείνουμε στο παιχνίδι και αυτό κάναμε. ”

“ Βάλαμε στο παιχνίδι τον Ox και τον Divock και αυτό λειτούργησε για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

Για την ήττα της Chelsea:

“ Τα άλλα αποτελέσματα δεν είναι πραγματικά σημαντικά, θέλουμε απλώς να κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Παίξαμε πριν από τρεις ημέρες στο ντέρμπι, στο οποίο είναι εύκολο να επικεντρωθούμε καθώς είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Σήμερα ξεκινήσαμε ξανά τη μηχανή και μου άρεσε το πώς παλέψαμε. ”

Ο Divock Origi χάρισε τη νίκη στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com