Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απόδραση από το Molineux με Origi και επιστροφή στην κορυφή!

Απόδραση από το Molineux με Origi και επιστροφή στην κορυφή!

Τεράστιο διπλό για την Liverpool στο Molineux και επιστροφή στην κορυφή! Οι Reds δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Λύκους, όμως βρήκαν το υπερπολύτιμο γκολ στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Divock Origi στο 94’.

Α’ Ημίχρονο: Με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα που κέρδισε με 1-4 στο Goodison Park την Everton, ξεκίνησαν οι Reds στο Molineux εναντίον της Wolves.

Χωρίς κάποια ευκαιρία αξιοσημείωτη ευκαιρία κύλησε το πρώτο 25λεπτο του αγώνα, με την Liverpool να έχει την πρώτη στιγμή στο 28’ με το μονοκόμματο σουτ του Trent Alexander-Arnold, το οποίο όμως κατέληξε εκτός εστίας.

Στο 33’ οι Reds πλησιάσαν στο 0-1 με την κεφαλιά του Jota που έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Sa.

Πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ έφτασε η ομάδα του Klopp και στο 37’, όταν ο Robertson έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Saiss δεν επέτρεψε στον Mo Salah να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας του τάκλιν.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1 με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος, όταν ο Thiago προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με δύο πλασέ, με το πρώτο να σταματά στον Neves και το δεύτερο στον Sa. 

Το ματς πήρε φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν καλή ευκαιρία με πλασέ του Dendoncker και στην αμέσως επόμενη φάση, οι Reds να χάνουν ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Diogo Jota, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει προ κενής εστίας! 

Ο Sa έκανε λανθασμένη έξοδο, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Jota, μπαίνοντας στην περιοχή, όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού σούταρε με όλη του δύναμη πάνω στον Coady που βρισκόταν στη γραμμή. 

Η Liverpool έκανε την πρώτη της αλλαγή στον αγώνα στο 68’ με τον Origi να αντικαθιστά τον Henderson. Ο Βέλγος δοκίμασε να σκοράρει εκτός περιοχής στο 80’ με την προσπάθεια του όμως να καταλήγει άουτ, όπως και εκείνη του Trent δύο λεπτά νωρίτερα.

Οι Reds είχαν μια ακόμη τεράστια ευκαιρία, για να ανοίξουν το σκορ, αυτή τη φορά με τον Mane, ο οποίος αν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση στο 87’, νικήθηκε από τον Sa και δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, ενώ ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σωστά και το σουτ του Salah στο 90’.

Η Liverpool δεν σταμάτησε να ψάχνει όμως το γκολ και δεν επηρεάστηκε από τις καθυστερήσεις των Λύκων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρει στο προτελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Mo Salah έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, για να βρει τον Origi, ο οποίος έστριψε σωστά το σώμα του και τελείωσε τη φάση για το 0-1 στο 94’!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Wolves: Sa, Kilman, Coady, Saiss, Semedo, Dendoncker, Neves, Ait-Nouri (Hoever 90+2′), Traore (Trincao 89′), Hwang (Moutinho 79′), Jimenez

Έμειναν στον πάγκο: Ruddy, Podence, Silva, Cundle, Bueno, Campbell

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson (Origi 67′), Thiago, Salah, Mane, Jota (Oxlade-Chamberlain 81′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Konate, Phillips, Τσιμίκας, Williams, Milner, Minamino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην AC Milan.

Τεράστιο διπλό στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com