Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Goodison Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Goodison Park

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Jürgen Klopp μετά το τεράστιο διπλό της Liverpool στο Goodison Park επί της Everton με σκορ 1-4.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε για την εμφάνιση και το διπλό:

“ Ήταν σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε στο Goodison όσο βρίσκομαι στη Liverpool. Ποτέ δεν ήμασταν τόσο ήρεμοι ή πεπεισμένοι όσο απόψε, γι’ αυτό και κερδίσαμε το παιχνίδι. ”

“ Δεν έκανε τη διαφορά ο Salah, αλλά φυσικά αυτά τα δύο γκολ…το πρώτο ήταν η πάσα του Hendo και στο δεύτερο το σημαντικό ήταν να πιέσει τον Coleman. ”

“ Ήταν μια παρόμοια φάση με το παιχνίδι Chelsea- Man Utd, όδαν ο Jorginho υπό πίεση. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Τον Sadio δεν μπόρεσαν να τον αντιμετωπίσουν. ”

Για την ατμόσφαιρα:

“ Δεν έχω να πω κάτι για την ατμόσφαιρα άλλων γηπέδων. ”

Για τον Henderson:

“ Ο Hendo ήταν καλός! Αλλά όταν μπορείς να προπονηθείς και να παίξεις με ρυθμό και να έχεις την ποιότητά του, μπορείς να παίξεις. Ήταν η καλύτερη του εμφάνιση στο Goodison. ”

Για τη σημασία του διπλού:

“ Έπρεπε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια στο Old Trafford και στο Goodison και απόψε ήταν ένα μεγάλο βήμα στην εξέλιξή μας. Αυτό είναι ένα σημείο αναφοράς. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Τα ντέρμπι για εμάς είναι μεγάλα παιχνίδια και πρέπει να μάθουμε να παραμένουμε ήρεμοι και μαζί και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είπα στα αγόρια πως ότι συνέβη στο παρελθόν είναι παρελθόν. ”

“ Δεν υπήρξε ούτε ένα ουάου παιχνίδι στο Goodison κατά το παρελθόν, οπότε υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. ”

“ Το σημαντικό ήταν να είμαστε ώριμοι και θυμωμένοι με ποδοσφαιρικό τρόπο. Υπήρχαν στιγμές που έπρεπε απλώς να περάσουμε από τον σχηματισμό τους. Είχαμε διαφορετική νοοτροπία απόψε. ”

“ Αργότερα θα απολαύσω να το δω ξανά γιατί ξέρω το αποτέλεσμα, αυτό το βοηθά. Είχαμε στιγμές απόψε που απόλαυσα πολύ. Μου άρεσε αυτό που είδα και ήταν μακράν η καλύτερη απόδοση που έχουμε κάνει στο Goodison. ”

“ Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στην εξέλιξή μας ότι μπορούμε να κάνουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, παρόλο που είναι πολύ σημαντικά για τον αντίπαλο. Μπορούμε να βάλουμε τα συναισθήματα στο πλάι. ”

“ Ήταν σίγουρα μια 9/10 εμφάνιση από όλα τα παιδιά, με εξαίρεση δύο στιγμές. Δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο όμως. Όλα αφορούν τα αγόρια. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

Για τα αποτελέσματα της ομάδας:

“ Μου αρέσει αυτό, αλλά το περιμένω επίσης. Δεν χρειάζονται επαίνους γιατί είναι δουλειά μας να είμαστε έτσι. Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει πριν προηγηθούμε με 1-0! Δεν ξέρω πώς αστόχησε ο Joel! ”

Για τον Virgil van Dijk:

“ Είμαστε όλοι άνθρωποι προφανώς. Την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ είχαμε δύο τεράστιους τραυματισμούς. Είμαστε σαν οικογένεια, όταν κάποιος τραυματίζεται. ”

“ Το διαχειρίστηκε εξαιρετικά, όπως και ο Thiago. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ήταν θυμωμένος μετά το παιχνίδι. Ήθελε να σκοράρει περισσότερα! Αλλά ποιος νοιάζεται; Έτσι είναι όλοι οι επιθετικοί. ”

“ Το δεύτερο γκολ του, πρέπει να επιβάλεις τέτοια λάθη. Ο Mo έβαλε τον Coleman υπό πίεση για να κερδίσει αυτή την μπάλα και από εκεί και πέρα ήταν μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. ”

 

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Goodison Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com