Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah για τα γκολ του και το διπλό στο Goodison

Ο Salah για τα γκολ του και το διπλό στο Goodison

Πρωταγωνιστής σε μια ακόμη σπουδαία νίκη της Liverpool ήταν ο Mo Salah, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στην επικράτηση των Reds με σκορ 1-4 επί της Everton στο Goodison Park.

Ο επιθετικός των Reds κλήθηκε να μιλήσει για το διπλό και τα γκολ του:

“ Ας ελπίσουμε να έρθουν πολλά ακόμη! Ο πρώτος μου στόχος είναι να κερδίσω κάτι με τον σύλλογο: Το Champions League, την Premier League, ελπίζω και τα δύο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος για όλους. ”

“ Είναι ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το να έρχεσαι εδώ και να κερδίσεις το παιχνίδι, να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να πετυχαίνεις τέσσερα γκολ, είναι απίστευτο. Είναι κάτι θετικό που παίρνουμε από το παιχνίδι. ”

Για το μήνυμα του Klopp στο ημίχρονο:

“ Το μήνυμα από τον προπονητή ήταν: θα παίξουν δυνατά σωματικά, θα πάνε και θα διεκδικήσουν 100% κάθε μπάλα. ”

“ Χρειαζόταν απλώς να παίξουμε το παιχνίδι μας και να κρατήσουμε την μπάλα και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε καλές ευκαιρίες, αυτό που κάναμε. ”

Για την φόρμα της ομάδας:

“Νομίζω ότι γνωριζόμαστε περισσότερο τώρα, είμαστε μαζί πέντε-έξι χρόνια. Την περασμένη σεζόν είχαμε κάποιους τραυματισμούς. Την προηγούμενη σεζόν παίζαμε πολύ καλά, κερδίσαμε κάποιους τίτλους μαζί. ” Είπε ο Salah.

“ Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γνωριζόμαστε πολύ καλά τώρα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στα παιχνίδια για να πετύχουμε περισσότερα γκολ και να κερδίσουμε παιχνίδια. ”

 

Ο Salah για τα γκολ του και το διπλό στο Goodison
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com