Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άγνωστη η ημερομηνία αποχώρησης των Salah, Mane & Keita για το AFCON

Άγνωστη η ημερομηνία αποχώρησης των Salah, Mane & Keita για το AFCON

Η Liverpool παραμένει στο σκοτάδι σχετικά με το εάν ο Mohamed Salah, ο Sadio Mane και ο Naby Keita θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Chelsea στις 2 Ιανουαρίου λόγω του Αφρικανικού Κυπέλλου Εθνών (AFCON).

Οι Reds επισκέπτονται το Stamford Bridge για το πρώτο τους παιχνίδι για τη νέα χρονιά, το οποίο αναμένεται να είναι το πρώτο παιχνίδι που θα έχει όρθιους οπαδούς στις εξέδρες στο πλαίσιο ενός πιλοτικού προγράμματος σε τέσσερις συλλόγους της Premier League.

Πρόκειται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν, με την Chelsea να βρίσκεται στην κορυφή και τη Liverpool να ακολουθεί με το 4-0 του Σαββάτου κατα την συντριβή της Southampton να εξακολουθεί να δίνει ελπίδα στους Reds.

Πολλά παιχνίδια θα παιχτούν από τώρα μέχρι τότε, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται για τη διαθεσιμότητα τριών από τους παίκτες του Klopp.

Ως έχει, το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών θα διεξαχθεί στο Cameroon από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου, με προηγούμενη αναφορά να υποδηλώνει ότι οι εμπλεκόμενοι παίχτες θα πρέπει να ταξιδέψουν στις 27 Δεκεμβρίου.

Αυτό θα απέκλειε τον Salah, τον Mane και τον Keita από τις συναντήσεις με τη Leicester (28 Δεκεμβρίου) και την Chelsea (2 Ιανουαρίου), κάτι που θα ήταν σημαντικό πλήγμα, δεδομένης της φόρμας των δύο επιθετικών της Liverpool ιδιαίτερα.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου του μετά τη Southampton, ο Klopp αποκάλυψε ότι δεν είχε ληφθεί καμία απόφαση μέχρι στιγμής.

«Όχι πραγματικά, είναι νωρίς για αυτό. Εξακολουθούμε να μιλάμε», απάντησε σχετικά με το αν υπάρχει κάποια σαφήνεια.

«[Ελπίζουμε ότι μπορούν να παίξουν] ναι!»

Υπάρχει λόγος ελπίδας όσον αφορά τη συμμετοχή τους εναντίον της Chelsea, με το παιχνίδι να είναι πάνω από επτά ημέρες πριν η τριάδα προγραμματιστεί να παίξει στο AFCON.

Επιπλέον, το ζήτημα γίνεται πιο περίπλοκο λόγω των πραγματικών ανησυχιών σχετικά με τις υποδομές στο Cameroon, καθώς και των συνεχιζόμενων προβλημάτων σχετικά με την πανδημία COVID-19.

Το Σάββατο, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε νέα μέτρα ως απάντηση στη νέα παραλλαγή Omicron, η οποία περιλαμβάνει τη Νότια Αφρική, τη Botswana, το Lesotho, το Eswatini, τη Zimbabwe και τη Namibia που προστίθενται στην κόκκινη λίστα για ταξίδια.

Εξακολουθούν να ισχύουν ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και στην Αφρική, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την προοπτική του τουρνουά όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Liverpool ελπίζει να έχει τους Αφρικανούς στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com