Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Joe Gomez η Aston Villa;

Ενδιαφέρεται για Joe Gomez η Aston Villa;

Η Aston Villa λέγεται ότι ενδιαφέρεται για τον Joe Gomez, καθώς ο Steven Gerrard σχεδιάζει να βελτιώσει την ομάδα του τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Gerrard επιλέχθηκε να αντικαταστήσει τον απολυθέντα Dean Smith πριν από δύο εβδομάδες και έχει ήδη συνδεθεί με μεταγραφές παικτών από τις πρώην ομάδες του, Rangers και Liverpool, πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου σε λιγότερο από πέντε εβδομάδες.

Στον αγωνιστικό χώρο, ο Gerrard έκανε ένα τέλειο ξεκίνημα ως προπονητής της Premier League.

Η ομάδα του έπαιξε δύο και κέρδισε δύο υπό την αιγίδα του, αφού διορίστηκε κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος του Νοεμβρίου.

Ο Gerrard ανέλαβε το τιμόνι της Villa με τον σύλλογο μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά παρότι κέρδισε συνεχόμενα παιχνίδια, δύσκολες δοκιμασίες κόντρα σε Manchester City, Leicester City και Liverpool περιμένουν τις επόμενες εβδομάδες.

Ενώ τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο είναι υψίστης σημασίας για τον Gerrard και το επιτελείο του, στα παρασκήνια, ο αθλητικός διευθυντής Johan Lange και η ομάδα του θα κοιτάζουν πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Ιανουαρίου.

Και σύμφωνα με τη Sunday Mirror, ο Gerrard έχει θέσει την υπογραφή ενός νέου αμυντικού ως «προτεραιότητα» για αυτό το παράθυρο και «αναζητά ενεργά» πιθανούς στόχους.

Ένας από τους παίκτες που λέγεται ότι βρίσκεται στο ραντάρ του είναι ο Gomez με τον Gerrard να θέλει να κάνει επιδρομή στην πρώην ομάδα του.

Σύμφωνα επίσης με την Mirror, o αμυντικός Neco Neco Williams θέλει να φύγει απ’το Anfield για να αναπτύξει περαιτέρω την καριέρα του αλλά η ομάδα για να πουλήσει, θα χρειαστεί να δοθούν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια λίρες.

Δεν έχει αγωνιστεί πολύ φέτος ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com