Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Arsenal

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Arsenal

Για την σπουδαία νίκη με 4-0 επί της Arsenal μίλησε ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα, όντας σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Γερμανός δήλωσε για τον αγώνα:

“ Όλα τα παιχνίδια είναι ευκαιρίες για εμάς. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Ωριμάσαμε μέσα στο παιχνίδι, γινόμασταν όλο και καλύτεροι. ”

“ Ελέγξαμε το παιχνίδι με καλό τρόπο και παίξαμε συναρπαστικά στις σωστές στιγμές. Ήταν ένα μείγμα ώριμης και συναρπαστικής απόδοσης. Σε παιχνίδια όπως αυτό είναι σημαντικό να κρατάς τον αντίπαλό σου όσο το δυνατόν πιο μακριά από την περιοχή σου και να είναι αποφασιστικός στους άλλους τομείς. ”

“ Αυτό το πρωτάθλημα είναι απίστευτα έντονο. Τώρα το πιο έντονο κομμάτι της σεζόν είναι μπροστά μας. Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος θα είναι τρελοί. Έχουμε παίκτες που επιστρέφουν, αλλά τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα τα πήγαν πολύ καλά και έκαναν ακριβώς αυτό που είχαν να κάνουν. ”

“ Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει η Arsenal, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει σήμερα – αυτό είναι το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορώ να κάνω στην ομάδα μου. Αισθάνομαι υπέροχα γιατί ήταν πολύ καλό παιχνίδι – δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε κάτι τέτοιο ως δεδομένο. ”

“ Πρέπει να παλεύεις σε διαφορετικές φάσεις σε ένα παιχνίδι και σε μια σεζόν. ”

Για το επεισόδιο με τον Arteta:

“ Ήταν για ένα φάουλ του Sadio Mane. Δεν ήταν φάουλ, αλλά ο πάγκος της Arsenal ζήτησε κόκκινη κάρτα. Τους ρώτησα τι ήθελαν στην συγκεκριμένη φάση. ”

“ Έπρεπε να βγάλουμε τον Sadio στον αγώνα της Μαδρίτης γιατί ήθελαν να πάρει κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής τα πήγε πολύ καλά σε αυτή την κατάσταση. Έμενα μου άξιζε μια κίτρινη κάρτα. Δεν ήταν εντάξει και αυτό είπα. Απλώς συνέβη αυτή τη στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι σπουδαίο, η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη, δεν συνέβη τίποτα, δύο παίκτες πήδηξαν στον αέρα, κανένα φάουλ. Ο πάγκος της Arsenal ζήτησε όμως κάτι, απλώς ρώτησα «τι θέλετε για αυτό;» Καμία επαφή. ”

“ Δεν ήταν το σχέδιο [να γίνει έτσι ατμόσφαιρα]. Προσπαθώ να μην έχω λογομαχίες, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν συναρπαστικό μέχρι τότε, ο κόσμος χρειαζόταν λίγη βοήθεια. Έσπρωξαν ξανά την ομάδα από αυτό. ”

Για τον Trent Alexander-Arnold:

“ Είναι καλός παίκτης. Η πίεση μας στη δεύτερη ασίστ του ήταν τρελή. Ο Trent είναι εκεί και γι’ αυτόν είναι τρελό που χρειάζεται απλά έναν παίκτη για στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τα γκολ ήταν όλα υπέροχα και όλα σημαντικά. Ήταν καλό για τους οπαδούς μας να έχουν κάτι να απολαύσουν. ”

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του:

“ Έπρεπε να δείξουμε αντίδραση, αλλά πώς λειτουργεί αυτό; Τα παιδιά έγιναν καλύτερα μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο και απλά συνηθίσαμε στο πώς έπαιζε η Arsenal. Σκοράραμε το 1-0 και αυτό που δεν μου άρεσε περίπου το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο πρόσωπο της Arsenal μετά το γκολ. ”

“ Έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό και το κάναμε. Μετά το ημίχρονο είχαμε μια εντυπωσιακή φάση, ελέγχαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. ”

Για τον Minamino που σκόραρε:

“ Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος είμαι. Μπορεί να παίξει πέντε θέσεις πραγματικά. Σε δύο θέσεις του κέντρου και σε τρεις μπροστά. Είναι εδώ και είναι σημαντικός για εμάς. Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι για αυτόν. ”

Για τους τραυματισμούς:

“ Ο Diogo δέχτηκε ένα κανονικό χτύπημα στο γόνατο, πρέπει να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Ο Ox δεν έχει παίξει 20 παιχνίδια στη σειρά, ο Fab επέστρεψε αργά, ο Thiago δεν μπορεί να έχει ρυθμό. ”

“ Λοιπόν, το πώς έπαιξαν τα παιδιά σήμερα ήταν εξαιρετικό, δεν έχουν παίξει πολύ μαζί. Πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στο ποιος μπορεί να αγωνιστεί ξανά και ποιος πρέπει να ξεκουραστεί και θα δούμε. Θα παλέψουμε με όλους τους παίκτες μας. Κάποιοι ίσως μπορέσουν να αγωνιστούν την Τετάρτη. ”

“ Τον Ιανουάριο… θα γίνει ένα τουρνουά στην Αφρική! Δεν μπορώ να περιμένω! Η κατάσταση δεν είναι εύκολη. ” Έκλεισε ο Klopp

Ο Takumi Minamino πανηγυρίζει το 4-0 της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com