Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα highlights του Liverpool 4-0 Arsenal (vid)

Τα highlights του Liverpool 4-0 Arsenal (vid)

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Liverpool και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, καθώς διέλυσε με σκορ 4-0 την Arsenal στο Anfield για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds είχαν την υπεροχή από το πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39ο λεπτό με κεφαλιά του Sadio Mane, έπειτα από υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Trent Alexander-Arnold.

Στο δεύτερο μέρος ακολούθησαν άλλα τρία τέρματα από την ομάδα του Jürgen Klopp. Το πρώτο επιτεύχθηκε στο 52’, με τον Diogo Jota να λαμβάνει την πάσα-δώρο του Tavares, να ξαπλώνει στο έδαφος τον White και τον Ramsdale και στη συνέχεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Στο 73’ ήταν η σειρά του Mo Salah να επιστρέψει στα γκολ, ο οποίος το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από την ασίστ του Sadio Mane και την εξαιρετική αντεπίθεση που εκδήλωσε η ομάδα.

Το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα ήταν το 4-0 από τον Taki Minamino στο 77’, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ ένα μόλις λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, με τον Trent Alexander-Arnold να δίνει ξανά την τελική πάσα.

Δείτε τα highlights της νίκης των Reds: 

Ο Diogo Jota σκοράρει για το 2-0 της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com