Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν βάζω όρια στον εαυτό μου»

Trent: «Δεν βάζω όρια στον εαυτό μου»

Ο Trent Alexander-Arnold σε συνέντευξη του στο ITV τόνισε πως δεν θέτει όρια στον εαυτό του, ενώ αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην Ανδόρρα, όπου και χρησιμοποιήθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής από τον Gareth Southgate.

Για τη σκέψη του Southgate να τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο είπε:

“ Ήταν μια συναρπαστική σκέψη. Είναι μια θέση όπου βρίσκομαι πάντα ούτως ή άλλως σε ένα παιχνίδι – είναι φυσικό. Αυτό ήταν κάτι που πήγε καλά, σε εκείνο το πρώτο ημίχρονο [κόντρα στην Ανδόρρα]. ”

“ Το να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, να στέκομαι στον χώρο του κέντρου και μετά να προσπαθώ να βρω χώρο αντί να πηγαίνω εκεί απροσδόκητα, να προσπαθώ μπερδεύω τον αντίπαλο και απλώς να νιώθω την ελευθερία, ώστε να παρασυρθώ εκεί. Θεωρώ πως ήταν μια σωστή σκέψη. ”

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει:

“ Δεν μου αρέσει να βάζω περιορισμούς στον εαυτό μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, η εστίασή μου είναι στην προπόνηση για να πετύχω στη θέση του δεξιού back. Έχει να κάνει με την εύρεση του κατάλληλου συστήματος, της σωστής τακτικής για να συμβεί αυτό. ”

“ Το ποδόσφαιρο γίνεται ένα περίεργο παιχνίδι με τις απόψεις των ανθρώπων. Νομίζω ότι ο Klopp θέλει να με δει να και να παίζω πολύ όταν πηγαίνω στην εθνική, θέλει να αποδίδω όπως κάνω για τον σύλλογο. ”

“ Προβληματίζομαι για το γεγον δεν μπόρεσα να επαναλάβω τη φόρμα του συλλόγου και για τη χώρα, αλλά θα έχει τις απόψεις του, όπως και όλοι οι άλλοι [αναφορικά με τις εμφανίσεις του].”

Trent Alexander-Arnold και Naby Keita πανηγυρίζουν στο Wanda Metropolitano.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com