Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Konate: «Γιατί να μην κερδίσουμε την Premier League και το UCL;»

Konate: «Γιατί να μην κερδίσουμε την Premier League και το UCL;»

Οι κατακτήσεις τίτλων είναι ο μεγάλος φετινός στόχος της Liverpool όπως έχουν δηλώσει πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας και το ίδιο ανέφερε ο Ibrahima Konate σε σημερινή του συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Γάλλος στόπερ μίλησε για την προσαρμογή του στην ομάδα, τον χρόνο συμμετοχής του, καθώς και στους τίτλους που στοχεύουν να κατακτήσουν φέτος οι Reds.

Για την προσαρμογή του και τον χρόνο συμμετοχής του ανέφερε:

“ Σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Αλλά ξέρω ότι είμαι νέος και πρέπει να δουλέψω για να παίξω. Ήμουν στη Γερμανία και τώρα είμαι στην Premier League στη Liverpool, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. ”

“ Δεν είναι εύκολο να έρθεις και να παίξεις αυτόματα στη Liverpool. Ξέρω τον Jürgen, ξέρω τι κάνει και φυσικά πρέπει να δουλέψω. Ελπίζω ότι με τον καιρό αυτό [η επιλογή του για την ενδεκάδα] θα γίνει αυτόματα. Θα δουλέψω για αυτό. Όλα γίνονται για καλό. Μου αρέσει η πρόκληση. ”

“ Η Premier League δεν είναι ίδια με το γερμανικό ποδόσφαιρο. Η ένταση είναι διαφορετική και έχουμε πολλούς μεγάλους παίκτες εδώ. Δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο . ”

Για τους τίτλους που θέλει η ομάδα:

“ Έχουμε την Premier League, έχουμε το Champions League – έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά με αυτή την ομάδα πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά σε αυτή τη σεζόν. Το να κερδίσεις και τα δύο δεν είναι εύκολο. Αλλά αν μπορούμε, τότε γιατί όχι; ”

Ibrahima Konate και Mo Salah πανηγυρίζουν κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com