Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Gerrard για το Liverpool – Aston Villa

Οι δηλώσεις του Gerrard για το Liverpool – Aston Villa

Το Anfield ως αντίπαλος θα επισκεφθεί στις 11 Δεκεμβρίου ο Steven Gerrard, ο οποίος αναφέρθηκε στον αγώνα εναντίον της Liverpool στην συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Aston Villa.

Ο Stevie G ανέλαβε την Villa την περασμένη εβδομάδα, μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από τους Rangers και ένα πρωτάθλημα Σκωτίας.

Ο Gerrard δήλωσε για τον αγώνα του Anfield: 

“ Δεν νομίζω πως εγώ ή κάποιος άλλος θα καταφέρει να ελέγξει τον θόρυβο. Για εμένα όμως αυτό δεν είναι σημαντικό. ”

“ Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να πάμε στο Anfield και να κερδίσουμε, να πάρουμε το μάξιμουμ των πόντων, αυτή θα είναι η στάση και η νοοτροπία που θα έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτό που είναι. ” Ανέφερε ο θρύλος των Reds.

“ Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι που παίζω. Τώρα η προτεραιότητα μου, η συγκέντρωση μου και όσα κάνω σε καθημερινή βάση θα είναι για την Aston Villa. ”

“ Ένα πράγμα που μπορώ να εγγυηθώ στους οπαδούς, στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο εδώ, είναι ότι, όταν δεσμεύομαι για κάτι, τα δίνω όλα για αυτό. ”

Πάντως, πριν την επίσκεψη του στο Anfield, ο Gerrard θα αντιμετωπίσει πρώτα τις Brighton, Crystal Palace, Manchester City και Leicester, θέλοντας να βάλει τέλος στο σερί των 5 ηττών της Aston Villa.

Ο Steven Gerrard ανέλαβε την Aston Villa
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com