Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πιθανές απουσίες της Liverpool στον αγώνα με την Arsenal

Οι πιθανές απουσίες της Liverpool στον αγώνα με την Arsenal

Έως και επτά απουσίες ενδέχεται να έχει η Liverpool στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Arsenal για την 12η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds πλέον βρίσκονται μόνο δύο βαθμούς μπροστά από τους Gunners και θα πρέπει να πάρουν τη νίκη το απόγεθμα του Σαββάτου, αν θέλουν να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου, αφού πλέον απέχουν τέσσερις βαθμούς από την κορυφή.

Η αποστολή της ομάδας του Klopp το Σάββατο μόνο εύκολη δεν θα είναι όμως, λόγω των σίγουρων και των πιθανών απουσιών της.

Οι Sadio Mane και Jordan Henderson αποχώρησαν από τις εθνικές τους ομάδες, λόγω τραυματισμών και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Gareth Southgate δήλωσε πως ο αρχηγός αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στην αναμέτρηση με την Αλβανία, ενώ ο τραυματισμός του Mane είναι στα πλευρά.

Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι και οι James Milner και Naby Keita, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και αναγκάστηκαν να χάσουν τους τελευταίους αγώνες.

Πιθανότερη θα πρέπει πάντως να θεωρείται η επιστροφή του Millie, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο διπλό στο Old Trafford πριν από τρεις εβδομάδες.

Παρόμοια είναι και η κατάσταση του Curtis Jones, αφού ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι πριν τη διακοπή και έμεινε εκτός αποστολής από τους αγώνες με Atletico Madrid και West Ham.

Όσο αφορά την αμυντική γραμμή, αμφίβολος είναι ο Joe Gomez, διότι και εκείνος υπέστη τραυματισμό πριν τον αγώνα με την Atletico Madrid.

Δεδομένη θα πρέπει επίσης να θεωρείται και η απουσία του Bobby Firmino, ο οποίος δεν θα επιστρέψει πριν τα μέσα Δεκεμβρίου, λόγω μυϊκού προβλήματος, ενώ εκτός παραμένει και ο Harvey Elliott, του οποίου όμως η αποθεραπεία πηγαίνει καλά.

Ο James Milner θα προσπαθήσει να επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com