Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχει το σωστό πακέτο ο Jota»

Klopp: «Έχει το σωστό πακέτο ο Jota»

Δίχτυα βρήκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο Diogo Jota κόντρα στην Atletico Madrid, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει πως ο διεθνής επιθετικός διαθέτει το σωστό πακέτο.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τον Jota:

“ Είμαι τόσο χαρούμενος που είχαμε την ιδέα να τον αποκτήσουμε πριν από μερικά χρόνια. Αυτό που πραγματικά είναι πολύ ωραίο, είναι να δουλεύω μαζί του, είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Δεν είναι τρελός ή οτιδήποτε άλλο, είναι πραγματικά προσγειωμένος, πολύ προσγειωμένος. ”

“ Έχει ένα σωστό πακέτο, μπορεί να παίξει στα άκρα, μπορεί να παίξει στο κέντρο, αλλά όπου κι αν παίξει, πάντα θα είναι απειλητικός για γκολ. Πάντα θα φτάνει στη μεγάλη περιοχή, θα είναι πάντα στους σωστούς χώρους, συνδυάζεται σωστά, υπάρχουν τόσα πολλά καλά πράγματα γι ‘αυτόν. ”

“ Είναι πάντα πολύ σημαντικός. Ο Diogo δυστυχώς έμεινε εκτός για μερικά παιχνίδια επίσης, αλλά είναι ένας απίστευτα καλός παίκτης με απίστευτα προσόντα και ταλέντο. ”

“ Νομίζω ότι το πιο κοντινό άτομο στα αποδυτήρια – είναι όλοι κοντά – αλλά για εκείνον είναι ο Millie! Αυτό λέει πολλά! Δεν μπαίνεις εύκολα σε αυτό το γκρουπ και αυτό δείχνει ποιος είναι ο Diogo. Είναι πραγματικά κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Ξέρω πότε πίστευα ότι θα ήταν παίκτης για εμάς και είμαι πολύ χαρούμενος που μας βγήκε σε καλό. ”

Ο Diogo Jota ανοίγει το σκορ κόντρα στην Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com