Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν έχει κάτι να αποδείξει ο Henderson»

Klopp: «Δεν έχει κάτι να αποδείξει ο Henderson»

Για τον αρχηγό της ομάδας, Jordan Henderson μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως ο αρχηγός είχε καταλυτικό ρόλο σε όλες τις επιτυχίες των τελευταίων ετών και δεν έχει κάτι να αποδείξει.

Για την σημασία του Hendo για την ομάδα ο Klopp είπε:

“ Το νέο συμβόλαιο είναι ακριβώς αυτό που του αξίζει και αυτό που χρειαζόταν ο σύλλογος. Χρειαζόμαστε παίκτες σαν εκείνον, ειδικότερα εκείνον, στον σύλλογο μακροπρόθεσμα. ”

“ Ήταν καταλυτικός σε όλα τα πράγματα που πετύχαμε τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε γιατί να [αναρωτηθούμε για εκείνον]; Δεν έχει κάτι να αποδείξει. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν έπαιξε καλά την περασμένη σεζόν ή οτιδήποτε άλλο, τραυματίστηκε στο τελευταίο μέρος της σεζόν, κάτι που ήταν πολύ ατυχές. ”

“ Πριν από αυτό, μας βοήθησε σε τρεις διαφορετικές θέσεις, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, για όλους μας. Στην αποφασιστική περίοδο της περασμένης σεζόν, δεν ήταν εκεί, καθώς δεν μπορούσε να παίξει γιατί μετά έπρεπε στο EURO. ”

“ Δεν συμμετείχε τόσο πολύ λόγω των τραυματισμών πριν. Έτσι είναι. Αλλά δεν έχει κάτι να αποδείξει, και δεν θέλω ποτέ να του δώσω αυτό το συναίσθημα γιατί ξέρω ότι το φυσικό του κίνητρο είναι ήδη στο όριο. ” Είπε ο Klopp.

“ Έτσι δεν χρειάζεται να βάλεις λάδι στη φωτιά! Υπάρχει ήδη αρκετή φωτιά, αυτός είναι ο Hendo. Τα παιδιά, η ποιότητα τους, η νοοτροπία τους, η συμπεριφορά τους, θέτει τα πρότυπα για όλα τα υπόλοιπα. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχουμε αυτούς τους παίκτες στην ομάδα. ”

“ Ο Hendo δεν είναι μεγάλος ή οτιδήποτε άλλο, και πάλι μπορεί να εξελιχθεί, και πρέπει, και θα το κάνει. Δεν θα σταματήσω να τον βοηθάω σε αυτό και αυτή είναι η κατάσταση. ”

“ Δεν ανησυχούσα ότι το νέο συμβόλαιο θα μπορούσε να τον σταματήσει να είναι ένας τρελός διάβολος κατά καιρούς εντός και εκτός γηπέδου. Η νοοτροπία του είναι φτιαγμένη για να κερδίζει πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω εδώ. ”

Ο Jordan Henderson παραμένει πολύτιμος για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com