Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ούτε που σκέφτηκα να πάω στη Fulham»

Henderson: «Ούτε που σκέφτηκα να πάω στη Fulham»

Για το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Fulham το καλοκαίρι του 2012 μίλησε ο Jordan Henderson, τονίζοντας πως ούτε που σκέφτηκε να μετακινηθεί στο Craven Cottage.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε συζητήσεις για μια πιθανή ανταλλαγή, η οποία θα έκανε τον Clint Dempsey κάτοικο Anfield, χωρίς όμως να πραγματοποιηθεί, αφού ο Hendo ήταν αρνητικός και δεν ήθελε να αφήσει την Liverpool, έναν μόλις χρόνο μετά την έλευση του στην ομάδα.

Δεν υπήρχε περίπτωση. Ούτε που το σκέφτηκα. Ήμουν στη Liverpool μόνο για μια σεζόν και είχα πολλά ακόμη χρόνια στο συμβόλαιο μου. Δεν ήταν κάτι που θα μου άρεσε (το ενδεχόμενο μετακίνησης στη Fulham). ” Είπε ο Hendo στο GQ Magazine.

Για να είμαι ειλικρινής, ο Brendan Rodgers ήταν καλός στην προκειμένη περίπτωση. Μου είπε πως θα με βοηθούσε να αναπτυχθώ και να βελτιωθώ ως παίκτης, κάτι που σίγουρα έκανε, οπότε πρέπει να τον ευχαριστήσω για αυτό. ”

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. Είχα προσωπικά ζητήματα και δεν έπαιζα στο επίπεδο που μπορούσα να παίξω. ”

Όλα όσα έχω καταφέρει με την Liverpool αποτελούν μεγάλη τιμή για εμένα και για την οικογένεια μου. Σωματικά, νιώθω πολύ καλά και είμαι επίσης χαρούμενος με όλη αυτή την εμπειρία που έχω συγκεντρώσει σε αυτά τα χρόνια. ” Είπε ο Henderson.

Ζω σωστά, τρώω σωστά, προπονούμαι σκληρά και προσέχω τον εαυτό μου, ώστε να μου δώσω μου να συνεχίσω να παίζω. Πάντα ήθελα να μείνω στο Anfield για όσο περισσότερο μπορώ. ”

Πίστευα ότι θα είναι δύσκολο, ειδικά στην αρχή, όμως δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο.”

Ο Jordan Henderson ήθελε να παραμείνει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com