Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Firmino, Gomez και Jones

Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Firmino, Gomez και Jones

Μια ενημέρωση για τους τρεις τραυματίες, Bobby Firmino, Joe Gomez και Curtis Jones μας παρείχε σήμερα το μεσημέρι ο Jürgen Klopp.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον μεθαυριανό αγώνα κόντρα στη West Ham, με τους δύο εξ’ αυτών να επιστρέφουν μετά την διακοπή την εθνικών ομάδων.

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Bobby δήλωσε:

“ Τα νέα για τον Bobby δεν είναι καλά, διότι στάθηκε άτυχος και υπέστη έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό. Δεν ξέρουμε για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα παραμείνει εκτός, αλλά δεν θα επιστρέψει αμέσως μετά την διακοπή. Πρέπει να δούμε (πότε θα επιστρέψει). ”

Για το πρόβλημα του Curtis Jones στο μάτι:

“ Ο τραυματισμός του Curtis είναι εντελώς διαφορετικός από εκείνον του Firmino. Στάθηκε πολύ άτυχος στην προπόνηση και ένα δάχτυλο τον έγδαρε στο μάτι. Μου έχουν συμβεί πολλοί τραυματισμοί στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά όχι κάποιος παρόμοιος. Βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής, αλλά θα πρέπει να δούμε πόσο καιρό θα του πάρει. ” Είπε ο Klopp.

“ Σίγουρα θα επιστρέψει μετά την διακοπή, αλλά θα πρέπει να δούμε πότε ακριβώς κατά τη διάρκεια της διακοπής, θα είναι σε θέση να κάνει ξανά κανονική προπόνηση. ”

Για τον τραυματισμό του Gomez:

“ Ο Joey ελπίζουμε να επιστρέψει μετά την διακοπή. ”

Με τραυματισμό ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com