Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Klopp στα fake news των media

Η απάντηση του Klopp στα fake news των media

Ο Jürgen Klopp απάντησε στα fake news των τελευταίων ημερών που προήλθαν από δημοσίευμα της ιστοσελίδας, The Athletic, το οποίο ανέφερε πως ο Γερμανός τεχνικός θεωρούσε πως θα έπρεπε να είχε αντικρίσει τουλάχιστον τρεις κόκκινες κάρτες η Manchester United στον αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Σήμερα ήρθε η απάντηση του Γερμανού:

“ Μια πραγματική ψεύτικη είδηση την περασμένη εβδομάδα ήταν ότι πίστευα ότι η United έπρεπε να είχε περισσότερες κόκκινες κάρτες. Η Athletic έγραψε κάτι τέτοιο: «οι άνθρωποι κοντά στο επιτελείο» ή κάτι τέτοιο, πάντα πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα. ”

“ Απλά δεν είναι σωστό. Είναι απλά λάθος – είναι ψέμα. Δεν το σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο – ούτε δευτερόλεπτο! Καθόμασταν στα αποδυτήρια και δεν μιλήσαμε καθόλου για αυτό.”

“ Δεν το σκεφτήκαμε, δεν το συζητήσαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Δεν μπορώ να σας πω για ποιες καταστάσεις μιλούσαν. Μιλήσαμε προφανώς για την φάση του Cristiano Ronaldo.”

“ Από την οπτική μου πλευρά και από εκεί που ήμουν, σκέφτηκα ότι ναι θα μπορούσε να είναι κόκκινη κάρτα, αλλά όταν την φάση ξανά, είδα ότι χτυπάει την μπάλα, οπότε ναι είναι κίτρινη, ωραία – κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτό και απλώς έγινε μια ερώτηση στη συνέντευξη τύπου αυτό είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά είναι ένα σημάδι, γιατί όμως να γράψεις ένα άρθρο πάνω σε αυτό; Ουάου. Μήπως που δεν υπήρχαν αρκετές άρθρα για τη Liverpool και την United την περασμένη εβδομάδα, κανείς δεν τη χρειαζόταν. Απλώς δείχνει λίγο ποιος είσαι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί με αυτά τα πράγματα. ”

“ Όλοι εσείς, δεν μπορείτε να κάνετε τέτοια πράγματα μόνο για να φτιάξετε και να πουλήσετε μερικές γραμμές ή οτιδήποτε άλλο. Επειδή υπήρχε κάτι με τον Pogba, μια ιστορία όπου είπε ότι ήταν fake news. Αυτά ήταν πραγματικά fake news – αληθινά fake news. ”

Ξεκάθαρος ο Klopp για fake news.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com