Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Thiago και τον Konate

Ο Klopp για την επιστροφή του Thiago και τον Konate

Ο Jürgen Klopp εξήγησε το πλάνο επιστροφής του Thiago Alcantara στην αγωνιστική δράση, ενώ αναφέρθηκε και στον Ibrahima Konate, ο οποίος εντυπωσίασε με την απόδοση του στο Old Trafford.

Ο τεχνικός των Reds για την επιστροφή του Thiago δήλωσε:

“ Το πλάνο είναι στην πραγματικότητα να έχει τώρα πραγματικά ένα μπλοκ λίγων ημερών με σωστή, σωστή προπόνηση στο γήπεδο με την μπάλα. Και με την ομάδα και επιπλέον προπόνηση. ”

“ Αυτό θα γίνει μέχρι να τον δούμε στα καλύτερα του, γιατί τώρα χρειάζεται προπόνηση και ελπίζω να μπορεί να προπονείται από εδώ και στο εξής. Αλλά έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια – τρία παιχνίδια με αυριανό (σ.σ. σημερινό) πριν από τη διακοπή, οπότε δεν θα το απέκλεια να αγωνιστεί. ”

“ Αν προπονείται κανονικά, μετά η απόφαση είναι δική μου, αλλά είναι έτοιμος να πάρει λεπτά; Περιμένω 100% να επιστρέψει [μετά τη διακοπή] αλλά θέλει να επιστρέψει νωρίτερα, πρέπει να δούμε αν αυτό είναι δυνατό. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Για τον Konate πρόσθεσε:

“ Από σωματικής άποψης, είναι μηχανή. Έχει την ταχύτητα που χρειαζόμαστε, του αρέσουν οι προκλήσεις, έχει απλώς μια πολύ καλή ποδοσφαιρική γνώση, όπως να προβλέπει καταστάσεις νωρίς και όλα αυτά τα πράγματα. Άρα έχει ένα πακέτο – ένα πολύ καλό πακέτο. ”

“ Είναι ένα απίστευτο ταλέντο, προφανώς. Ήρθε πολύ νέος στη Γερμανία, και αυτό είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα να παίζεις σαν νεαρός στόπερ. Τα πήγε απίστευτα καλά, έτσι ήρθε στην Αγγλία και πραγματικά όταν τον δεις, είναι χτίστηκε για την Premier League. ”

“ Δεν εκπλήσσομαι, ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσουν τα πράγματα, αλλά είναι ένα πολύ καλό παιδί, έχει προσαρμοστεί στην ομάδα εδώ και αυτό βοήθησε προφανώς. Δεν γνωρίζει μόνο τα γαλλικά, μιλάει πολύ καλά αγγλικά, κάτι που είναι μια μικρή έκπληξη για έναν Γάλλο που ήταν στη Γερμανία. ”

“ Έχουμε τώρα ένα σωρό από πολύ καλούς στόπερ για να είμαι ειλικρινής, οπότε πρέπει απλώς να βεβαιωθούμε ότι θα τους χρησιμοποιούμε στις σωστές στιγμές. Τα αγγλικά του είναι πολύ καλά, έτσι τον βοήθησαν και με την ομάδα και έτσι ναι, μέχρι στιγμής, τα πάει πολύ καλά. ”

Επιστρέφει σύντομα ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com