Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Αγαπώ την Liverpool»

Salah: «Αγαπώ την Liverpool»

Ο Mo Salah στη συνέχεια της συνέντευξης του στο Sky Sports τόνισε πως αγαπά την Liverpool, προσθέτοντας πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει τρόπαια και όχι να θεωρείται αουτσάιντερ.

Ο Mo για τις εμφανίσεις του δήλωσε:

“ Απλώς προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει παιχνίδια και να κερδίζει τρόπαια. Λατρεύω αυτόν τον σύλλογο και μισώ [όταν η Liverpool θεωρείται] αουτσάιντερ – πρέπει να κερδίσουμε κάτι επειδή παίζουμε για τη Liverpool. ”

Για την σχέση του με τον σύλλογο:

“ Όταν έπαιζα στην Chelsea, ήρθα μια φορά στο Anfield για ένα παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είπα στον εαυτό μου «Θα παίξω εδώ μια μέρα.» ”

“ Όταν ήμουν στη Roma και γίνονταν συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, είπα ότι ήθελα να πάω εκεί και να παίξω εκεί. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. ”

“ Όταν ήμουν νεότερος έπαιζα πάντα ως Liverpool στο Playstation, οπότε υπήρχε πάντα αυτή η συναισθηματική σύνδεση μεταξύ εμένα και του συλλόγου. ”

Μέχρι ποια ηλικία θεωρεί πως θα μπορεί να αγωνίζεται:

“ Μπορώ να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά πολλά χρόνια. Νομίζω ότι είμαι σε άριστη κατάσταση – μπορώ να παίξω μέχρι τα 38-39 μου!” Απάντησε ο Salah.

Για την Χρυσή Μπάλα:

“ Μπορείς να κερδίσεις την Χρυσή Μπάλα και στα 30 σου. Κοιτάξτε τον Messi, τον Ronaldo, ο Lewandowski επίσης θα έπρεπε να την είχε κερδίσει πέρυσι. ”

“ Ελπίζω να μπορέσω να την κερδίσω αυτή τη σεζόν. ”

Για τον αγώνα του Old Trafford:

“ Η Manchester United είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχει μια κορυφαία ομάδα που θα παλέψει για τον τίτλο, αλλά το ίδιο κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να τον κερδίσουμε – είναι ένα παιχνίδι τριών πόντων. ”

Ο Mo Salah αγαπά την Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com