Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ σημαντικός για την ομάδα ο Firmino»

Klopp: «Πολύ σημαντικός για την ομάδα ο Firmino»

Το εγκώμιο του Bobby Firmino έπλεξε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις πριν τον μεγάλο σημερινό αγώνα με την Manchester United στο Old Trafford.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την σημασία του Bobby για την ομάδα:

“ Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς – είναι ένας συνδετικός κρίμος. Είναι ο καλύτερος επιθετικός αμυντικός που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, σίγουρα! Είναι ένας κυνηγός μπάλας, αμυντικά απίστευτα έξυπνος με όλα τα πράγματα που κάνει. Τεχνικά είναι στο υψηλότερο επίπεδο. ”

“ Είναι σε θέση να παίζει σε μικρότερους χώρους, σε στενούς χώρους, μπορεί να πάρει απίστευτα καλές αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και επιπλέον, να σκοράρει και γκολ. Γι’ αυτό ήμασταν όλοι τόσο χαρούμενοι όταν από καιρό- κατά καιρούς ανταμείβει τον εαυτό του με ένα χατ-τρικ όπως την περασμένη εβδομάδα. ”

“ Όλοι στην ομάδα τον αγαπούν, αν και μερικές φορές πιστεύεις ότι του λείπουν οι έπαινοι ή οτιδήποτε άλλο για την προσπάθεια που καταβάλλει. Δεν είμαι σίγουρος για τους αριθμούς, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν ο παίκτης που έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο τελευταίο παιχνίδι με την Atletico. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι απλά ένας υπέροχος άνθρωπος και παίκτης. Είναι πραγματικά χαρά να δουλεύεις μαζί του. Ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι αδύνατος χωρίς εκείνον, γιατί έχουμε επιλογές, κάτι που είναι καλό, αλλά το πώς ξεκινήσαμε αυτό το έργο πριν από χρόνια ήταν λόγω του Bobby, επειδή μπορούσε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Είχε μεγάλη επιρροή σε όλα τα πράγματα που κάναμε. ”

Παραμένει πολύτιμος για τους Reds ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com