Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις της Liverpool με τον Mo Salah»

«Σε αδιέξοδο οι διαπραγματεύσεις της Liverpool με τον Mo Salah»

Ο Mo Salah δήλωσε την Παρασκευή στο Sky Sports πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Liverpool, όμως οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε αδιέξοδο, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Ο Αιγύπτιος βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα την φετινή σεζόν, έχοντας ήδη σκοράρει 12 γκολ σε Premier League και Champions League, αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα πως πλέον είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου τη δεδομένη στιγμή.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και η ομάδα θέλει να του το ανανεώσει για άλλα 2 ή 3 χρόνια, κάνοντας τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή όμως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αδιέξοδο, όπως αποκαλύπτει ο Paul Joyce, διότι ο εκπρόσωπος του Mo, Ramy Abbas Issa ζητάει περισσότερες από £400.000 εβδομαδιαίως για τον πελάτη του.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο θα έβαζε τον Αιγύπτιο στην τριάδα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών αυτή τη στιγμή στην Premier League, μαζί με τους Cristiano Ronaldo της Manchester United και Kevin De Bruyne της Manchester City.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει μια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως οι συζητήσεις δεν θα συνεχιστούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Mo Salah θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com