Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο»

Klopp: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο»

Ως ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο χαρακτήρισε το αυριανό της Liverpool με την Manchester United, ο Jürgen Klopp μιλώντας στην συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής των Reds για τον μεγάλο αγώνα του Old Trafford είχε να πει:

“ Αν δεν πρόκειται να αμυνθούμε καλά απέναντι στη United, τότε δεν βρίσκω έναν για τον οποίο θα έπρεπε να ανεβούμε στο λεωφορείο και να πάμε στο γήπεδο για να είμαι ειλικρινής, επειδή η ποιότητα που έχουν επιθετικά είναι απολύτως γελοία (σ.σ. με την καλή έννοια). ”

“ Πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να σκοράρεις 3 γκολ στην έδρα της United. Αλλά ποτέ πριν από ένα παιχνίδι δεν σκεφτόμαστε να σκοράρουμε περισσότερο από ό,τι το ότι πρέπει να αμυνθούμε. Είναι 100% ξεκάθαρο, πρέπει να μπούμε παιχνίδι, να μείνουμε στο παιχνίδι και να το κερδίσουμε, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αμυνθούμε στο απόλυτο υψηλότερο επίπεδο μας. ”

“ Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Αλλά όχι μόνο επειδή πρέπει να δημιουργούμε επίσης, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο – είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να είμαστε απίστευτα γενναίοι, γενναίοι γιατί κάθε μπάλα που χάνεις κόντρα στη United είναι μια τεράστια απειλή – απειλή για αντεπίθεση με την ταχύτητα που έχει.”

“ Είναι μια πραγματική πρόκληση το να αντιμετωπίσεις την United, όμως θέλουμε μα το κάνουμε και ανυπομονούμε γιατί γνωρίζουμε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο. ”

Οι Reds πέρασαν πέρυσι από το Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com