Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στόχος της Liverpool ο Pape Abou Cisse του Ολυμπιακού»

«Στόχος της Liverpool ο Pape Abou Cisse του Ολυμπιακού»

Για επαφές της Liverpool με τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του 26χρονου στόπερ των ερυθρόλευκων, Pape Abou Cisse, κάνει λόγο η Daily Mail.

Η – όχι και τόσο έμπιστη – αγγλική εφημερίδα, αναφέρει πως η Liverpool, μαζί με τις Everton και Arsenal, έχουν κάνει διερευνητικές κρούσεις προς τους Πειραιώτες για τον συμπαίκτη του Sadio Mane στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης και πως αναμένεται μάχη τον Γενάρη για την υπογραφή του.

Ο Cisse ξεκίνησε τη καριέρα του στην AS Pikine της χώρας του, πριν τον εντοπίσει η γαλλική AC Ajaccio, η οποία αγωνιζόταν τότε, όπως και σήμερα, στη Ligue 2. Εκεί, οι πρωταθλητές Ελλάδος – εκμεταλλευόμενοι την παρουσία των Modesto και Karembeu – τον έφεραν στην Ελλάδα.

Ο θηριώδης αμυντικός, ο οποίος αντικρίζει το κόσμο από τα 197 εκατοστά, πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς ως δανεικός στη Saint Ettiene, αλλά οι Γάλλοι δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα (περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ) και έτσι γύρισε στον Ολυμπιακό. Φέτος έχει ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών, κυρίως δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στην εθνική, παρά τις αρκετές κλήσεις του, έχει μόλις 4 συμμετοχές, λόγω της παρουσίας των Kalidou Koulibaly (Napoli) και Abdou Diallo (Paris Saint-Germain).

Αν και το εν λόγω δημοσίευμα μπορεί και να μην αντικατοπτρίζει την απόλυτη πραγματικότητα, μια ενδεχόμενη πώληση του Nat Phillips ανοίγει χώρο στα στόπερ για ακόμη μία μεταγραφή και το όνομα του Cisse ίσως έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων των ανθρώπων της Liverpool.

Ο Pape Abou Cisse σκοράρει το Φλεβάρη του 2020 στο Emirates Stadium κατά της Arsenal για τους «32» του UEL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com