Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γκολ ο Mane, δύο ασίστ ο Robertson (vid)

Γκολ ο Mane, δύο ασίστ ο Robertson (vid)

Με τις εθνικές τους ομάδες αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές της Liverpool το βράδυ του Σαββάτου, με τους δύο μάλιστα εξ’ αυτών να ξεχωρίζουν.

Ο Andy Robertson ήταν για ακόμη μια φορά ο αρχηγός της εθνικής Σκωτίας και μοίρασε δύο ασίστ στην εντός έδρας νίκη κόντρα στο Ισραήλ με σκορ 3-2.

Η πρώτη ασίστ του Robbo ήρθε πριν το τέλος του πρώτου ημίχρονου, με τον αμυντικό να δίνει την τελική πάσα στον John McGinn, για να ισοφαρίσει εκείνος σε 1-1 και η δεύτερη ασίστ ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον αριστερό back αυτή τη φορά να σεντράρει με αποδέκτη τον Lyndon Dykes, για να ισοφαρίσει ξανά εκείνος, σε 2-2.

Ο Sadio Mane βρήκε δίχτυα στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης της Σενεγάλης με την Ναμίμπια, μετά από υπέροχη κίνηση, βοηθώντας την χώρα του να επικρατήσει με σκορ 4-1.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της εθνικής Ελλάδος με την Γεωργία, πανηγυρίζοντας ένα πολύ σημαντικό διπλό με 0-2.

Ο Naby Keita χρησιμοποιήθηκε για 76 λεπτά στη νέα ισοπαλία της Γουινέας με το Σουδάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τέλος, οι Jordan Henderson και Caoimhin Kelleher έμειναν στον πάγκο με την εθνική Αγγλίας και την εθνική Ιρλανδίας αντίστοιχα.

Δύο ασίστ για τον Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com