Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Ολοκληρωμένος στόπερ ο van Dijk»

Matip: «Ολοκληρωμένος στόπερ ο van Dijk»

Ο Joel Matip στη συνέχεια της συνέντευξης του στο επίσημο περιοδικό της ομάδας για τον Οκτώβριο αποθέωσε τον Virgil van Dijk, μίλησε για τον Ibrahima Konate και για την χημεία που αναπτύσσει η κόκκινη άμυνα.

Ο Joel για τον van Dijk είχε να πει:

“ Είναι εξαιρετικό για εμένα να παίζω ξανά δίπλα στον Virgil. Έμεινε για πολύ καιρό εκτός και είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω ξανά στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Είναι ένας ολοκληρωμένος κεντρικός αμυντικός. Είναι ήρεμος με την μπάλα και εξαιρετικός κόντρα στην μπάλα. Όταν παίζει είναι ηγέτης και μας έλειψε, όμως τώρα τον έχουμε πίσω και αυτό είναι καλό για εμάς. ”

Για τον Konate:

“ Ο Ibou προσαρμόζεται πολύ καλά. Πάντα παίρνει κάποιο χρόνο η προσαρμογή και το να δημιουργήσεις μια καλή συνεργασία στην άμυνα. ”

“ Χρειάζεται χρόνος πριν μάθω πως θα αντιδράσει και πριν μάθει πως θα αντιδράσω εγώ. Έχουμε προπονηθεί πολύ μαζί, όμως πάντα χρειάζεται χρόνο ένας νέος παίκτης. Νομίζω όμως πως θα τα πάει πολύ καλά. ” Είπε ο Matip.

Για την χημεία της άμυνας:

“ Όλοι έχουν την ίδια ποδοσφαιρική ιδέα αναφορικά με τον τρόπο που αμυνόμαστε, όμως εννοείται πως ο καθένας αντιδρά κάπως διαφορετικά, οπότε χρειάζεται η προσαρμογή. ”

“ Εξαρτάται από τους έξι παίκτες που αγωνίζονται, γιατί δεν παίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, οπότε πρέπει να κάνουμε κάποιες μικρές αναπροσαρμογές. ”

“ Η ιδέα όμως του παιχνιδιού μας και της άμυνας παραμένει η ίδια. ” Είπε ο Matip.

Ο Joel Matip μίλησε στο περιοδικό της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com