Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Μόναχο 1860 ο Ian Ayre

Στην Μόναχο 1860 ο Ian Ayre

Επιμέλεια: Κουκούλης Γιώργος

Στην Γερμανία και την ομάδα της Mόναχο 1860 αναμένεται να συνεχίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Liverpool, Ian Ayre, όταν το συμβόλαιό του εκπνεύσει, το καλοκαίρι του 2017. Ο Αyre, o οποίος ήταν αποδέκτης πολλών παραπόνων από τον κόσμο κατά την περίοδο που βρίσκεται στο υψηλότερο διοικητικό πόστο των «Reds», κυρίως για την διάσημη πλέον επιτροπή μεταγραφών, έχει δηλώσει από τον περασμένο Μάρτιο πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα μετά το τέλος του τρέχοντος συμβολαίου του.

Ο Αyre, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από Αγγλία και Γερμανία, βρίσκεται σε καταρχήν συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της Μόναχο 1860, Hasan Ismaik, ο οποίος προσπαθεί να επαναφέρει την ομάδα της γερμανικής πρωτεύουσας στα «σαλόνια» της Bundesliga, και θέλει τον τρέχοντα CEO της Liverpool ως βασικό στέλεχος αυτής της προσπάθειας. «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ανθρώπους για να μας βοηθήσουν» δήλωσε στην εφημερίδα Muncher Merkur o Ismaik. «O Peter Cassalette (πρόεδρος της ομάδας) και εγώ χειριζόμαστε προσωπικά τις συζητήσεις και θεωρούμε ότι είναι ο κατάληλος για αυτή τη δουλειά. Πιστεύουμε ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας», κατέληξε ο Ιορδανός επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της FSG, Mike Gordon, διαβεβαιώνει ότι η διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του Ayre βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με σκοπό να γίνει με τον καλύτερο και πιο «ομαλό» τρόπο για την ομάδα. Παράλληλα o Ayre διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να «τιμήσει» μέχρι τελευταίας στιγμής το τρέχον συμβόλαιο του, που λήγει τον Μάιο του 2017, παρά τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με άλλους συλλόγους.

Ο Ian Αyre θα μετρήσει 10 χρόνια με την ομάδα του Merseyside, καθώς ανέλαβε την θέση του Εμπορικού Διευθυνή της Liverpool το καλοκαίρι του 2007, για να προαχθεί σε Τεχνικό Διευθυντή το 2011 και Διευθύνοντα Σύμβουλο το 2013.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com