Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποτροπή ο Ojo

Υποτροπή ο Ojo

Επιμέλεια: Γεωργόπουλος Νίκος

Εκ νέου άτυχος στάθηκε ο νεαρός εξτρέμ της Liverpool, Sheji Ojo. Ο 18χρονος εξτρέμ ταλαιπωρούνταν από τη διάρκεια της προετοιμασίας με πρόβλημα στην πλάτη, το οποίο τον ταλαιπώρησε αρκετά. Ωστόσο με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη βδομάδα δήλωσε πως ήταν έτοιμος 100% να επιστρέψει στις προπονήσεις χαροποιώντας τους φίλους της ομάδας.

Δυστυχώς όμως μάλλον λογάριαζε χωρις την τύχη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταλαντούχος Ojo υπέστη κάποια υποτροπή που θα τον κρατήσει ακόμη περισσότερο εκτός αγωνιστικών χώρων. Μία πληροφορία που με τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένη από επίσημα χείλη. Ίσως γίνουμε πραγματικά σοφότεροι σήμερα στη μεσημεριανή συνέντευξη του Jurgen Klopp ωστόσο μέχρι τότε μεταφέρουμε την είδηση με επιφύλαξη.

Αν όντως αληθεύει είναι πραγματική ατυχία για τον νεαρό παίκτη που μετά τη φυγή του Jordon Ibe ευελπιστούσε ευλόγως σε μία πολύ πιο γεμάτη από συμμετοχές σεζόν, έχοντας πάρει πέρυσι το βάπτισμα του πυρός από τον Klopp και έχοντας σκοράρει και το πρώτο του τέρμα αλλά πλέον μάλλον θα χρειαστεί ακόμη να κάνει υπομονή ώστε να βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα τυ Γερμανού τεχνικού.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com