Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται δανεισμός για τον Pitaluga

Έρχεται δανεισμός για τον Pitaluga

Δανεικός θα παραχωρηθεί σε μια από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους ο Marcelo Pitaluga, όπως αποκάλυψε ο προπονητής τερματοφυλάκων της Liverpool, John Achterberg.

Ο keeper θα κλείσει τα 19 του χρόνια τον Δεκέμβριο και δείχνει να έχει καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της Under 23, με την οποία μάλιστα πραγματοποιεί ικανοποιητικές εμφανίσεις.

Ο Achterberg δήλωσε στην ECHO για τον Βραζιλιάνο:

“ Είναι ένα καλό ταλέντο και είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδο του. Τώρα χρειάζεται να παίζει όλο και περισσότερο. ”

“ Είχε έναν τραυματισμό που δεν τον βοήθησε πολύ, όμως τώρα είναι ξανά έτοιμος, προπονείται, μαθαίνει από την Ali, ενώ προσπαθούν και οι Caoimhin και Adrian να τον βοηθήσουν. ”

“ Εμείς ως προπονητές, εγώ και ο Jack (Robinson) προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε, για να κάνει τα επόμενα βήματα. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Δεν θέλω να τους προσθέσω πίεση γιατί παραμένει ένα νεαρό παιδί. Το πλάνο είναι να κάνουμε τα σωστά βήματα μαζί του, όταν είναι έτοιμος θα πάει δανεικός και θα παίξει μερικά φιλικά. ” Σημείωσε ο Achterberg.

“ Προσπαθούμε να κάνουμε τα σωστά βήματα με τους παίκτες. Ελπίζουμε ότι εκείνος θα μπορέσει να κάνει το μεγάλο βήμα, γιατί δεν θα καταφέρουν όλοι να καθιερωθούν στη Liverpool.”

“ Πρόκειται για έναν ξεχωριστό σύλλογο και πρέπει να προσφέρεις υπό πίεση, ελπίζουμε να μπορέσει να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. ”

“ Δεν θέλω να του ασκήσω πίεση, θέλουμε απλώς να δούμε τι θα συμβεί. Από εκείνον θέλω να αναπτυχθεί και να κάνει τα επόμενα βήματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Pitaluga και Adrian στο Kirkby.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com