Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Πλέον είμαι πιο πειθαρχημένος μέσα στο γήπεδο»

Jones: «Πλέον είμαι πιο πειθαρχημένος μέσα στο γήπεδο»

Ο Curtis Jones σε συνέντευξη του στην Liverpool ECHO μίλησε για την εξέλιξη του ως ποδοσφαιριστής, τους διαφορετικούς του ρόλους μέσα στο γήπεδο και για την υποστήριξη όλης της ομάδας στον τραυματία, Harvey Elliott.

Για την εξέλιξη του είχε να πει:

“ Είμαι σίγουρα πιο πειθαρχημένος. Δεν τρελαίνομαι και τρέχω με την μπάλα και προσπαθώ να σουτάρω και να σκοράρω τώρα. Παίζω ως οχτάρι ή ως δεκάρι και ο στόχος είναι να μπω στην περιοχή, να είμαι σαν ένας box-to-box μέσος. ”

“ Με τον τρόπο που παίζουμε, τα οχτάρια και τα δεκάρια προσπαθούν να βάλουν γκολ και να δώσουν ασίστ, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πας και να πιέσεις και να πάρεις τις δεύτερες μπάλες. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του παιχνιδιού. ”

“ Το να παίζω ως εξάρι κόντρα στη Norwich ήταν κάτι καινούργιο για μένα, αλλά το αντιμετώπισα καλά νομίζω. Έπαιξα εκεί σε επίπεδο U17, οπότε ήξερα τι έκανα! Πιο σημαντικό ήταν να πειθαρχήσω, να είμαι πιο έξυπνος. ”

Για την υποστήριξη στον Harvey Elliott:

“ Είναι ακόμα εδώ και είμαστε όλοι εκεί για εκείνον. Περιμένουμε να επιστρέψει γιατί είμαι σίγουρος ότι θα παίξει ξανά έναν τεράστιο ρόλο και θα είναι μεγάλος παίκτης για την ομάδα. Όταν ο Harvey επιστρέψει θα μας βοηθήσει πολύ. ”

“ Ο Harv είναι ακόμα νέος και ήταν ατυχές αυτό που συνέβη. Ήμουν συντετριμμένος για αυτόν, αλλά είναι ένα παιδί που αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ομάδας, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και που μας βοηθήσει στο μέλλον. ”

Ο Curtis Jones είχε εξαιρετική απόδοση στο Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com