Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Φέτος νιώθω ότι παίζω σε διαφορετική ομάδα»

Jota: «Φέτος νιώθω ότι παίζω σε διαφορετική ομάδα»

Ο Diogo Jota δήλωσε πως αισθάνεται ότι αγωνίζεται σε διαφορετική ομάδα τη φετινή σεζόν, λόγω της επιστροφής του κόσμου στο Anfield, ο οποίος κάνει τη διαφορά και δίνει τη δική του βοήθεια στους Reds.

Ο Πορτογάλος για την παρουσία του κόσμου στο Anfield δήλωσε:

“ Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να παίζεις στο Anfield ως αντίπαλος! Πέρυσι δεν ήμουν σε θέση να παίξω με τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως κάνω αυτή τη σεζόν. Αισθάνομαι ότι παίζω σε διαφορετικό σύλλογο από την περσινή σεζόν. ”

“ Δεν μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στήριξη. Πιστεύω πως οι οπαδοί μας είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. ”

Για την ποιότητα του ρόστερ:

“ Έχουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω μαζί τους. Αισθάνομαι ότι εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας στο γήπεδο και νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε σε αυτό, αλλά αυτό εξελίσσεται με την ώρα του παιχνιδιού, καθώς και όταν αντιμετωπίζουμε διαφορετικούς αντιπάλους. ”

“ Ελπίζω όμως πως μαζί με τον Bobby Firmino, ως επιθετική τετράδα μπορούμε να πετύχουμε πολλά γκολ αυτή τη σεζόν αν κάνουμε τα σωστά πράγματα. ” Είπε ο Jota στο match programme των Reds.

Για τον Jürgen Klopp:

“ Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής όσον αφορά τη σχέση που μπορεί να δημιουργήσει με τους παίκτες, ειδικά με εκείνους που δεν παίζουν τόσο συχνά όσο οι άλλοι. ”

“ Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά-κλειδιά που έχει και είμαι χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. ”

Ο Diogo Jota μετά το γκολ του επί της Brentford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com