Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ρώτησε ξανά για Adeyemi η Liverpool»

«Ρώτησε ξανά για Adeyemi η Liverpool»

Την RB Salzburg για την περίπτωση του Karin Adeyemi φέρεται να προσέγγισε η Liverpool, σύμφωνα με το Sky Germany.

Οι Reds έχουν εδώ και πολλά χρόνια στα ραντάρ τους τον επιθετικό, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με την φανέλα της Αυστριακής ομάδας και μάλιστα τον είχαν δοκιμάσει σε ηλικία 15 ετών, πριν εκείνος υπογράψει στην Salzburg.

Φέτος έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της Salzburg, έχοντας σκοράρει 11 τέρματα σε 16 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το Sky Germany, ο παίκτης αναμένεται να πάρει μεταγραφή μέσα στο 2022 και μια από τις ομάδες που έχουν ρωτήσει αναφορικά με την περίπτωση του είναι η Liverpool.

Σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη έχουν έρθει και οι Bayern Munich, Borussia Dortmund και RB Leipzig, με την επιστροφή στη Γερμανία να αποτελεί ένα πολύ πιθανό σενάριο για τον νεαρό άσο.

Ο ρεπόρτερ του Sky Germany, Marc Behrenbeck  προσθέτει πως το πλάνο του Adeyemi είναι να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Bundesliga πριν φύγει ξανά για το εξωτερικό.

Δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι η RB Leipzig, η οποία έχει το ίδιο καθεστώς ιδιοκτησίας με την RB Salzburg.

Τα τελευταία χρόνια οι Naby Keita, Dominik Szoboszlai, Hwang Hee-chan, Hannes Wolf, Konrad Laimer, Dayot Upamecano, Bernardo και Peter Gulacsi έχουν κάνει το δρομολόγιο Σάλτσμπουργκ – Λειψία και θα μπορούσε ο ταλαντούχος Γερμανός να γίνει ο επόμενος.

Το ποσό της μεταγραφής του αναμένεται να κυμανθεί ανάμεσα στα £25 και στα £35 εκατομμύρια.

Ο Karim Adeyemi έχει σημειώσει 3 τέρματα στο φετινό Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com