Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Johnson: «Ο Luis Suarez πιο ψηλά από τον Mo Salah»

Johnson: «Ο Luis Suarez πιο ψηλά από τον Mo Salah»

Την άποψη πως ο Luis Suarez προσπερνά τον Mohamed Salah στη λίστα των κορυφαίων παικτών της Liverpool στη Premier League εξέφρασε ο πρώην κόκκινος μπακ, Glenn Johnson.

O Glenn Johnson, ο οποίος σε ένα διάστημα 6 χρόνων έγραψε ακριβώς 200 συμμετοχές με 9 γκολ και 19 ασίστ με την κόκκινη φανέλα, προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξής του στο bettingodds.com.

«Ότι έχει καταφέρει είναι εκπληκτικό. Ο Mohamed Salah είναι απίστευτος και αξίζει να βρίσκεται μέσα στους καλύτερους παίκτες της Liverpool που έχουν αγωνιστεί στη Premier League».

«Ο Mo αξίζει όλους τους διθυράμβους από τη στιγμή που είναι μια μηχανή των γκολ και δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Επανήλθε εξαιρετικά από την περίοδο που πέρασε στη Chelsea οπότε αξίζει όλα τα καλά λόγια που δέχεται».

«Αν, όμως, έπρεπε να διαλέξω το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης της Liverpool στην εποχή της Premier League (σ.σ. 1992 και μετά), αυτός θα ήταν ο Luis Suarez. Ο λόγος είναι επειδή τον ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι ικανός να κάνει».

«Δυστυχώς, βλέπω τον Mohamed Salah μόνο το Σαββατοκύριακο όπως όλοι οι υπόλοιποι, οπότε δεν ξέρω πως είναι στη προπόνηση, αλλά από όσα βλέπω στα παιχνίδια, φαντάζομαι πως δουλεύει πάρα πολύ σκληρά».

Τον Luis Suarez επέλεξε ως καλύτερο στην εποχή της Premier League o Glenn Johnson, πλέκοντας ταυτόχρονα το εγκώμιο του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com