Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Νομίζω ότι ο Salah θέλει μισθό ανάλογο του De Bruyne»

Carragher: «Νομίζω ότι ο Salah θέλει μισθό ανάλογο του De Bruyne»

Το όνομα του Mo Salah συζητιέται ευρύτατα μετά το φοβερό του γκολ εναντίον της City, και με αφορμή αυτό, ο Jamie Carragher αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του.

Το θέμα της ανανέωσης ή όχι του του συμβολαίου του είναι ένας ακόμα λόγος για να βρίσκεται στην επικαιρότητα το όνομα του Αιγύπτιου, ο οποίος σε αντίθεση με πολλούς συμπαίκτες του από την πρώτη ομάδα, δεν επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Reds το περασμένο καλοκαίρι.

Εξ αφορμής λοιπόν των τελευταίων γεγονότων και νέων, ο Carra, εργαζόμενος πλέον στο Sky Sports, είπε τα εξής για το θέμα του Mo:

«Πότε ΔΕΝ ήταν on fire αυτός ο τύπος;»

«Είναι ένας απόλυτος σούπερ σταρ αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League αυτή τη στιγμή, με τη φόρμα στην οποία βρίσκεται.»

«Είναι ‘ηλεκτρισμένος’. Πέρυσι, κατά καιρούς ήταν, αν θέλετε, σχεδόν απογοητευμένος από τους υπόλοιπους της διάσημης μπροστινής τριάδας, όμως ποτέ, ποτέ δεν έριξε τα standards του.»

«Σε αυτή τη στιγμή, στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όπου του έχουν μείνει λιγότερο από δύο χρόνια στο συμβόλαιό του, είναι απλά αδιανόητο να μην παίξει στη Liverpool τους επόμενους 18 μήνες. Νομίζω ότι θέλει λεφτά τύπου De Bruyne.»

Σ.Σ. O συνολικός τρέχων μισθός του Kevin De Bruyne είναι 400.000 λίρες τη βδομάδα, σύμφωνα με το site Spotrac.

Mo Salah και Kevin De Bruyne σε παλιότερο παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Manchester City.
Mo Salah και Kevin De Bruyne σε παλιότερο παιχνίδι μεταξύ Liverpool και Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com