Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Θα μάθουμε από τα λάθη μας»

Henderson: «Θα μάθουμε από τα λάθη μας»

Η Liverpool θα μάθει από τα λάθη που οδήγησαν στην χθεσινή ισοπαλία με την Manchester City, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Οι Reds προηγήθηκαν δύο φορές στον αγώνα του Anfield, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Hendo δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Πρέπει να παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πηγαίνουμε για τη νίκη κάθε φορά που παίζουμε επειδή είμαστε ικανοί να κερδίσουμε παιχνίδια. Μερικές φορές όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προχωρήσεις, να μάθεις από αυτό και να είσαι καλύτερος στο επόμενο. ”

“ Είναι λίγο απογοητευτικό, ειδικά παίρνεις – [για] δεύτερη φορά) το προβάδισμα και απομένουν 12 λεπτά. Νομίζω ότι μπορούσαμε να κλείσουμε το παιχνίδι καλύτερα. Γενικά, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. ”

“ Απλώς δεν ασκήσαμε πίεση αρκετά ψηλά. Καθίσαμε λίγο πίσω και δεν τους πιέζαμε. Έβρισκαν πάρα πολλούς χώρους και δημιουργούσαν υπερφόρτωση. Καταφέραμε να το λύσουμε στο ημίχρονο ένα ή δύο πράγματα και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. ”

“ Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Θα είναι πάντα δύσκολο, η City είναι μια φανταστική ομάδα. (Στο πρώτο ημίχρονο) Είχαμε μερικές καλές στιγμές, όχι και τόσο μεγάλες όμως. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε πολύ καλά, είχαμε πολύ καλύτερη απόδοση, αλλά ήμασταν μάλλον άτυχοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι στο τέλος. ”

Η Liverpool πήρε έναν βαθμό χθες στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com