Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επίσημη διαμαρτυρία της City για φτύσιμο σε μέλος του staff της

Επίσημη διαμαρτυρία της City για φτύσιμο σε μέλος του staff της

Επίσημη διαμαρτυρία απηύθυνε το προσωπικό της Manchester City πού βρισκόταν χθες στο Anfield, εξαιτίας ενός φερόμενου ανάρμοστου περιστατικού.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Pep Guardiola ενημέρωσαν επίσημα τη Liverpool για ένα συμβάν, σύμφωνα με το οποίο, όπως αναφέρουν, μέλος του προσωπικού τους δέχτηκε φτύσιμο από οπαδό των Reds, ο οποίος πιθανολογείται ότι βρισκόταν στη Main Stand.

Η Liverpool ECHO αναφέρει ότι ο σύλλογος των Reds είναι είναι ενημερωμένος για τη διαμαρτυρία αυτή από μεριάς της City, καθώς και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να μάθει τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Οι τρέχουσες προδιαγραφές του Anfield καθιστούν την απόσταση ανάμεσα στους πάγκους και τους οπαδούς αρκετά μεγάλη, ωστόσο οι Cityzens αναφέρουν ότι μπορούν να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους.

Ο Pep Guardiola ρωτήθηκε για το συμβάν τόσο στη μικτή ζώνη, όσο και στη συνέντευξη τύπου του, και αφού ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε κάτι εκείνη την ώρα και ότι ενημερώθηκε εκ των υστέρων, είπε και στις δύο απαντήσεις του πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα:

«Είμαι σίγουρος ότι η Liverpool FC θα πάρει τα μέτρα της για αυτόν τον τύπο.»

«H Liverpool είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτόν τον άνθρωπο. Η Liverpool με την ιστορία της βοηθά το σπορ να γίνει καλύτερο.»

«Πάντα υπάρχουν άνθρωποι πού κάνουν τέτοια πράγματα.»

Ενήμερος για το συμβάν πού κατήγγειλε η City o Pep Guardiola.
Ενήμερος για το συμβάν πού κατήγγειλε η City o Pep Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com