Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο»

«Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Salah για νέο συμβόλαιο»

Οι συζητήσεις της Liverpool με την πλευρά του Mohamed Salah για ανανέωση του συμβολαίου του επιθετικού συνεχίζονται, σύμφωνα με τους Simon Hudghes της The Athletic UK και Kevin Palmer της Sunday World.

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωσης της συνεργασίας δεν υπάρχει, όμως οι Reds εξακολουθούν να είναι αισιόδοξοι και θεωρούν πως τελικά θα ανανεώσει ο Φαραώ μέσα στους επόμενους μήνες.

Πρόθεση του Mo είναι να παραμείνει στο Anfield και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, όμως σύμφωνα με τον Hughes της The Athletic, θα ήθελε η ομάδα να είχε χειριστεί την ανανέωση συμβολαίου του, όπως έκανε η Manchester City με εκείνη του Kevin De Bruyne, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Με το νέο συμβόλαιο δεδομένα θα αυξηθεί και ο μισθός του Αιγύπτιου, με τον παίκτη να παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Liverpool.

Το τρέχον συμβόλαιο του αποφέρει κάτι παραπάνω από £200.000 την εβδομάδα και με το νέο, οι εβδομαδιαίες του απολαβές θα ξεπεράσουν τις £300.000, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών στους Reds.

Το θετικό πάντως είναι πως το κλίμα στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών παραμένει καλό και όλα εξακολουθούν -τουλάχιστον για την ώρα- να δείχνουν πως ο διεθνής άσος θα παραμείνει κάτοικος Anfield.

Σκοράρει συνεχώς και φέτος ο Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com