Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το 99% των παικτών έχει εμβολιαστεί»

Klopp: «Το 99% των παικτών έχει εμβολιαστεί»

Για το θέμα των εμβολίων κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp, αποκαλύπτοντας πως το 99% των ποδοσφαιριστών της ομάδας έκαναν το εμβόλιο κατά του COVID-19, χωρίς να χρειαστεί να τους πείσει ο ίδιος.

Ο Γερμανός αναλυτικά δήλωσε για το θέμα των εμβολίων:

“ Το 99% των παικτών μας έχει εμβολιαστεί. Δεν χρειάστηκε να πείσω τους παίκτες, ήταν πιο φυσική απόφαση της ομάδας. Δεν μπορώ να θυμηθώ να μίλησα πραγματικά με έναν παίκτη, ώστε να του εξηγήσω γιατί θα έπρεπε να το κάνει. ”

“ Δεν είμαι γιατρός! Θα έδινα τη συμβουλή μου, αλλά δεν ήταν απαραίτητη. Δεν ήταν απαραίτητο. Αλλά γενικά, ακούγεται ότι δεν επιτρέπεται να δίνουμε συμβουλές στους ανθρώπους. ”

“ Πως άρχισα να πιστεύω ότι είναι λογικό να κάνω το εμβόλιο; Κάλεσα γιατρούς που γνωρίζω εδώ και χρόνια και τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα» Τι πιστεύουμε; » και «Τι να κάνω;». Έτσι λειτουργώ συνήθως. ”

“ Όταν δεν ξέρεις για οτιδήποτε καλείς έναν ειδικό. Γι ‘αυτό έκανα το εμβόλιο προφανώς, επειδή είμαι σε μια ηλικιακή ομάδα όπου τα πράγματα είναι δεν είναι πια τόσο εύκολα. ”

“ Ακούγεται σαν να λέω ότι είμαι εμβολιασμένος, και άλλοι άνθρωποι λένε» Πώς μπορείς να πεις ότι είσαι εμβολιασμένος; «,» Πώς μπορείς να μου πεις ότι πρέπει να εμβολιαστώ; «. Το εξήγησα για τον εαυτό μου. ”

“ Είναι λίγο σαν την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-όλοι κάποτε πιθανότατα ήπιαμε μια ή δύο μπύρες και πιστεύαμε ότι μπορούμε ακόμα να οδηγήσουμε, αλλά μετά το νόμο δεν μας επιτρέπεται πια, οπότε δεν οδηγούμε. Αυτός ο νόμος δεν υπάρχει για να προστατέψει εμένα. ”

“ Ο νόμος είναι εκεί για την προστασία όλων των άλλων ανθρώπων επειδή είμαι μεθυσμένος ή θυμωμένος και θέλω να οδηγώ αυτοκίνητο. Και το αποδεχόμαστε ως νόμος, οπότε όλοι γνωρίζουμε ότι το αλκοόλ είναι κακό για το σώμα μας, αλλά εξακολουθούμε να το πίνουμε. ”

“ Ο εμβολιασμός, υποθέτουμε ότι δεν είναι καλός για το σώμα μας. Όλοι οι ειδικοί εκεί έξω λένε, οι περισσότεροι δηλαδή, σχεδόν όλοι – ίσως κάποιοι ειδικοί λένε ότι το αλκοόλ είναι καλό για το σώμα μας, δεν ξέρω, αλλά (σίγουρα) ο εμβολιασμός είναι η λύση για την κατάσταση μας αυτή τη στιγμή. “ Είπε ο Klopp.

“ Δεν εμβολιάζομαι για να προστατέψω τον εαυτό μου, το κάνω για να προστατέψω όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Δεν καταλαβαίνω πού είναι αυτός ο περιορισμός της ελευθερίας. Γιατί αν είναι, τότε δεν μου επιτρέπεται να πίνω και να οδηγώ- αυτό όμως το αποδεχόμαστε. ”

“ Εμβολιάστηκα, ναι, επειδή ανησυχούσα για τον εαυτό μου, αλλά ακόμη περισσότερο για όλους γύρω μου. Αν το κάνω και υποφέρω, είναι δικό μου λάθος. Αν το κάνω και το μεταδώσω σε κάποιον άλλο , είναι δικό μου λάθος και όχι δικό τους. Αυτό είναι. ”

Η άποψη του Jürgen Klopp για τον εμβολιασμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com