Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον Jones και τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας

Ο Klopp για τον Jones και τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας

Συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο Jürgen Klopp ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Manchester City, κατά την οποία αναφέρθηκε στον Curtis Jones που ξεχώρισε στο Dragao και στην διαφορετική μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Για τον Curtis Jones ανέφερε:

“ Είχε το πλήρες πακέτο κόντρα στην Porto, επιθετικά και αμυντικά. Ναι, είναι σε μια καλή στιγμή. Ο κόσμος με έχει ρωτήσει εκατό φορές,» Μπορεί να πάει δανεικός;” Θα μπορούσε με το να πάει εκεί για να παίξει περισσότερο;» Όχι, ας είναι εδώ. ”

“ Αυτό είναι το καλό με το να είσαι πραγματικά αφοσιωμένος στον σύλλογο ως νέο παιδί. Ίσως να μην έχει 30, 40 παιχνίδια τη σεζόν στα 18 ή 19 αλλά μπορεί να μάθει ακόμα πολλά. Δεν ήθελα να τον αφήσω να πάει για να παίξει ίσως 30 παιχνίδια στη League One. ”

“ Τον ήθελα εδώ για να μάθει το ποδόσφαιρό μας. Και αυτό έκανε. Μπορείς να μάθεις πως λειτουργείς χωρίς τη μπάλα στα πόδια, όταν μένεις εδώ επειδή επιμένουμε τόσο πολύ σε αυτό. Για ένα δεκάρι που κατά τα νεανικά του χρόνια του είχε συνεχώς την μπάλα στα πόδια, δεν είναι εύκολο να το βάλεις στο DNA σου. ”

“ Είναι δουλειά μας να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που μπορούμε για το παιχνίδι – επιθετικά και αμυντικά. Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη ομάδα από 17, έχεις περισσότερο χρόνο να τα απορροφήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπουμε τώρα τα αποτελέσματα στο γήπεδο. ” Είπε ο Klopp.

Για την διαφορετική μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί η ομάδα:

“ Δεν με ενοχλεί. Ξέρω πώς είναι ο κόσμος. Αν δεν αγοράζεις αυτόν και άλλον, οι άνθρωποι λένε ότι έπρεπε να έχεις ενισχυθεί. Υπάρχει πάντα χώρος για ενίσχυση. ”

“ Όταν είναι εκεί, πάμε για αυτό. όταν δεν είναι, δεν το προσπαθούμε. Είμαστε διαφορετικοί, υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. οι ιδιοκτήτες μας έχουν τη φιλοσοφία τους και κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το Champions League, οπότε τα πράγματα δεν μπορεί να είναι τόσο άσχημα. ”

“ Και είμαστε πραγματικά στην κατάσταση που θέλουμε να βελτιώνουμε αυτήν την ομάδα και αυτόν τον σύλλογο συνεχώς. Αυτό που σκέφτονται και λένε οι άλλοι, δεν με ενοχλεί πραγματικά. ”

Ο Curtis Jones ανεβαίνει συνεχώς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com