Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα χρειαστούμε την ατμόσφαιρα του Anfield την Κυριακή»

Klopp: «Θα χρειαστούμε την ατμόσφαιρα του Anfield την Κυριακή»

Την ατμόσφαιρα που μόνο το Anfield ξέρει να δημιουργεί θα χρειαστεί η Liverpool στον μεγάλο αυριανό αγώνα με την Manchester City, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός για την βοήθεια που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο της είπε:

“ Αυτό χρειαζόμαστε ξανά. Ξέρω ότι μετά από τόσο καιρό που δεν είχαμε ο ένας τον άλλον δεν χρειάζεται να το ζητήσω. Οι άνθρωποι ήταν εξαιρετικοί από τότε που επιστρέψαμε – λατρεύω κάθε δευτερόλεπτο. ”

“ Όλοι όμως που θα είναι στο γήπεδο την Κυριακή ξέρουν ότι όλα έχουν πραγματικά νόημα όταν τα κάνουμε μαζί. Και πραγματικά θα ήθελα να πω ότι ας το δοκιμάσουμε όλοι μαζί και ας είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε. ”

“ Το ξέρω, όλοι ξέρουν, το χρειαζόμαστε. Αλλά αν πάρουμε τη βοήθεια του κόσμου, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες, οπότε ας κάνουμε ένα πραγματικά ξεχωριστό παιχνίδι. Και ναι, ήταν προφανές, υπάρχει τεράστια διαφορά στο Anfield με και χωρίς οπαδούς, οπότε ας θέσουμε ένα νέο επίπεδο με τους οπαδούς. ”

Για την ποιότητα των Cityzens πρόσθεσε:

“ Πρώτα απ ‘όλα, μάλλον οι άνθρωποι δεν βλέπουν, ότι ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθείς είναι να κρατήσεις την μπάλα – αυτό είναι που κάνει πολύ καλά η City. Έχουν μεγάλα ποσοστά κατοχής και τέτοια πράγματα. ”

“ Τότε έχουν και μια εξαιρετική αντίπαλη πίεση που βοηθά επίσης. Αν χάσει την μπάλα, την κερδίζει πολύ νωρίς, αυτό βοηθάει επίσης. Επιπλέον, έχουν διαφορετικές πιθανές οργανώσεις. ”

“ Έχουν εξαιρετική ατομική ποιότητα σε διαφορετικές θέσεις που βοηθάει και στην άμυνα. Φυσικά αν δεν αντιμετωπίσουν ένα σουτ στο τέρμα, τότε ο τερματοφύλακας δεν έχει τόσο μεγάλη επιρροή, αλλά αν τα καταφέρεις και περάσεις την άμυνα τους, έχεις να αντιμετωπίσεις έναν τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Λοιπόν, αυτό συνθέτει ένα πραγματικά ενδιαφέρον μείγμα, θα έλεγα. Αυτό είναι όλο – για αυτό η Manchester City έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους στην Premier League τα τελευταία χρόνια γιατί είναι πραγματικά καλη ομάδα. Έχει μια σαφής ιδέα, έχει μια ξεκάθαρη δομή, με κάποιες αλλαγές κατά καιρούς . ”

“ Νομίζω ότι το προηγούμενο έτος-δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά νομίζω ότι πέρσι, άρχισαν να αμύνονται με 4-4-2. Ο De Bruyne πιέζε και τέτοια πράγματα. Πριν από αυτό, δεν το έκαναν. Ας δούμε τι θα κάνουν φέτος. ”

Η Manchester City κέρδισε πέρυσι στο άδειο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com