Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε στο Merseyside μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Lewis

Επέστρεψε στο Merseyside μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Lewis

Στο Merseyside για να ξεκινήσει την αποθεραπεία του με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας επέστρεψε ο Adam Lewis, ο οποίος ανήκει στη Liverpool και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Livingston.

Ο αριστερός back παραχωρήθηκε δανεικός στην Σκωτσέζικη ομάδα τον περασμένο Ιούνιο, όμως δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει το επόμενο διάστημα, διότι θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο πόδι.

Ο προπονητής της Livingston, David Martindale δήλωσε για τον τραυματισμό:

“ Πραγματικά αισθάνομαι άσχημα για τον Adam γιατί ένιωσα ότι είχε αρχίσει να βρίσκει την φόρμα του και μπορούσες να δεις τι επρόκειτο να φέρει στην ομάδα. ”

“ Το ένστικτο μας δεν λέει ψέματα και θα έπρεπε να το είχαμε εμπιστευτεί. Δεν έδειχνε να είναι καλά στο Ibrox και γύρισε τον αστράγαλο του αλλά είπε ότι ήταν εντάξει και μετά το Σάββατο μπήκε σε μερικές 50-50 μονομαχίες και μπορέσαμε να δούμε πως δεν ήταν απολύτως καλά. ”

“ Ο τραυματισμός είναι στο πέμπτο μετατάρσιο. Η Liverpool πιθανότατα εξετάζει τη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια θα την δρομολογήσει, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός για περίπου 10 εβδομάδες, ίσως και μερικές περισσότερες. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς. ”

Ο Adam Lewis με την φανέλα της Plymouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com