Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε και επίσημα η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ξεκίνησε και επίσημα η ανακατασκευή της Anfield Road End

Ξεκίνησε και επίσημα η ανακατασκευή της Anfield Road End το απόγευμα της Πέμπτης, με τον Jürgen Klopp να δίνει το παρών στην τελετή έναρξη των εργασιών.

Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα αψηφώντας την βροχή, έπιασε το φτυάρι, για να ξεκινήσει εκείνος τις εργασίες ανακατασκευής της κερκίδας.

Η ανακατασκευή της εξέδρας θα κοστίσει στον σύλλογο περίπου £60 εκατομμύρια και η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα ξεπεράσει τις 61.000 θέσεις, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει το τρίτο μεγαλύτερο της Premier League. Στην ομάδα υπολογίζουν να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες εγκαίρως για την έναρξη της σεζόν 2023-24.

Εκτός από τον Jürgen Klopp, το παρών στην τελετή έναρξη των εργασιών ανακατασκευής έδωσαν και οι Sir Kenny Dalglish, Ian Rush, Phil Neal, John Aldridge, Billy Hogan και Andy Hughes.

Ο προπονητής των Reds έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σχετικά με την ανακατασκευή της εξέδρας:

“ Θα είναι τεράστια. Όλα είναι καλύτερα με τους οπαδούς. Αυτό μπορούμε να το δούμε τώρα με τους οπαδούς που βρίσκονται ξανά στο Anfield.”

“ Όλα είναι πολύ καλύτερα, πολύ πιο συναισθηματικά, πολύ πιο ελκυστικά. Έχοντας 53.000 στο γήπεδο δεν είναι κακό ήδη για να είμαι ειλικρινής, ένιωθα σαν να είναι 100.000 οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα νιώθουμε τους 60.000. Τώρα όμως θα είναι πάνω από 60.000 και μου αρέσει πολύ η ιδέα. ”

“ Όλοι θέλουν πραγματικά να χτίσουν το μέλλον αυτού του συλλόγου. Έχουμε το νέο προπονητικό, την Main Stand και τώρα αυτή η νέα κερκίδα, είναι απολύτως απίστευτο. Είναι πολύ σημαντικό. ”

“ Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές όπου υπάρχει κάποια κριτική όταν δεν επενδύουμε, αλλά αυτός ο σύλλογος επενδύει πάντα, λίγο διαφορετικά. ” Ανέφερε ο Γερμανός.

Τα έργα ξεκίνησαν στην Anfield Road End.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com