Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οριστικά εκτός με City οι Trent και Thiago

Οριστικά εκτός με City οι Trent και Thiago

Τις απουσίες των Trent Alexander-Arnold και Thiago Alcnatara στον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp με δηλώσεις του στο site της ομάδας.

Οι δύο άσοι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο μεγάλο Κυριακάτικο παιχνίδι με τους Cityzens, όμως αναμένεται να επιστρέψουν μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν υπάρχουν νεότερα αναφορικά με τους δύο τραυματισμούς:

“ Όχι. Το όχι σημαίνει πως πηγαίνουν καλά, αλλά δεν έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους για τον αγώνα με την City. Περιμένω όμως να επιστρέψουν μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. ”

“ Εξακολουθούμε όμως να έχουμε μια καλή ομάδα, οπότε έχουμε λύσεις και θα τις χρησιμοποιήσουμε. Πιστεύω όμως, πως τα παιδιά θα επιστρέψουν μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. ” Είπε ο Klopp.

Για την αναπλήρωση του τραυματία, Alexander-Arnold, φαβορί είναι ο James Milner που ξεκίνησε και στην νίκη με 1-5 επί της Porto στο Dragao, ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Joe Gomez.

Όσο αφορά την μεσαία γραμμή, όλα δείχνουν πως ο Jürgen Klopp θα προτιμήσει ξανά την τριάδα των Jordan Henderson, Fabinho και Curtis Jones, η οποία είχε εξαιρετική απόδοση στην επικράτηση επί των Δράκων, με τον τελευταίο να ξεχωρίζει.

Trent Alexander-Arnold και Thiago δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com