Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Dragao

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Dragao

Δηλώσεις έκανε ο Jürgen Klopp μετά την εμφατική νίκη της Liverpool με σκορ 1-5 στο Dragao επί της Porto και στάθηκε στη σημασία της και στην καταπληκτική εμφάνιση του Curtis Jones.

Ο Γερμανός για τη νίκη και τη σημασία της είπε:

“ Πρέπει να πω ότι το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Η νίκη και ο τρόπος που ήρθε το κάνει καλύτερη. Από άποψη απόδοσης ήταν καλό παιχνίδι. Η Porto παρακολούθησε το τελευταίο μας παιχνίδι με Brentford και ξεκίνησε με μπαλιές. Εμείς όμως λύσαμε το πρόβλημα στο γήπεδο βήμα προς βήμα. ”

“ Η Porto είχε τεράστια προβλήματα σήμερα. Ένας στόπερ εκτός με κόκκινη κάρτα, ο Pepe δεν μπορούσε να παίξει και χρησιμοποίησε ένα δίδυμο στόπερ που δεν είχε ξαναπαίξει μαζί. Αυτό δεν βοηθά. ”

“ Αμυντικά κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι σήμερα. Τα γκολ έρχονται. Δεν είμαι ο τύπος που κουνά το δάχτυλο σε αυτό και ξεχνά τα υπόλοιπα. Σίγουρα σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί. ”

Για το γεγονός ότι ο Diogo Jota δεν μπόρεσε να σκοράρει στη γενέτειρα του:

“ Ο Diogo δεν σκόραρε, οπότε θα κρατήσει τα γκολ όταν τα χρειαζόμαστε! Ήταν απλώς μια πολύ καλή νύχτα για εμάς. Μετά τη διακοπή, παίζουμε με την Atletico, οπότε τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά είναι μια καλή αρχή σε αυτόν τον όμιλο. “

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City:

“ Κόντρα στην City θα χρειαστούμε κάτι περισσότερο από ένα απλό momentum. Θα χρειαστεί να παίξουμε καλύτερα την Κυριακή. Η City θα θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την PSG, όμως εμείς αγωνιζόμαστε εντός έδρας με τον κόσμο μας, οπότε θα το προσπαθήσουμε.” Είπε ο Klopp.

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Curtis Jones:

“ Ο Curtis έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είχε κάποια προβλήματα με το στομάχι του πριν από το παιχνίδι. Ο γιατρός μου είπε να τον παρακολουθώ. Του είπα μετά το παιχνίδι: όποιο και αν ήταν το πρόβλημα, κράτα το! ”

“ Ο Curtis έκανε ένα κορυφαίο παιχνίδι αμυντικά και πίεσε σωστά. Ας συνεχίσει έτσι, δεν τα πήγε και άσχημα σήμερα! ”

Για τα 20 γκολ που σκόραρε η ομάδα τον Σεπτέμβριο:

“ Δεν το νιώσαμε. Δεχθήκαμε επίσης μερικά. Τώρα παίζουμε με την Manchester City, δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε πόσα μπορούμε να σκοράρουμε εναντίον τους. Χρειαζόμαστε μια πολύπλοκη και ολοκληρωμένη απόδοση.  Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω ξανά την City στην έδρα μας. ”

Για την απουσία του Alexander-Arnold:

“ Ο Trent έπαιξε το Σάββατο. Τη Δευτέρα, στη μοναδική προπόνηση που είχαμε, κάναμε μόνο τρέξιμο και συζητήσαμε για το παιχνίδι. Δεν υπήρχε ένταση στην προπόνηση, αλλά ο Trent ένιωσε ενόχληση, μετά την ολοκλήρωση της. ”

“ Ο προσαγωγός του είναι τώρα τραυματισμένος. Δεν είναι η πιθανή η συμμετοχή του την Κυριακή και μετά έχουμε τις εθνικές. Δεν θα πάρω εγώ την απόφαση για εκείνον (όσο αφορά τις εθνικές). ”

“ Από ότι όμως άκουσα, δεν θα είναι έτοιμος για την εθνική. Θα δούμε τι θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση τους. ”

Οι Reds πέρασαν με ευκολία από το Dragao.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com