Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot επιβεβαίωσε την έλευση του στο Anfield

Ο Slot επιβεβαίωσε την έλευση του στο Anfield

Θέμα χρόνου αποτελεί η επίσημη ανακοίνωση της Liverpool για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Arne Slot, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή επιβεβαίωσε πως υπάρχει συμφωνία με τους Reds, για να αποτελέσει τον διάδοχο του Jürgen Klopp.

Ο Ολλανδός αποχωρεί ως επιτυχημένος από τη Feyenoord, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και φτάσει ως τον τελικό του Conference League το 2022.

Στις δηλώσεις του εξήγησε τις διαφορές ανάμεσα στη δική του περίπτωση και στου πρώην βοηθού του, Marino Pusic που αποχώρησε τον Οκτώβριο, για να αναλάβει την Shakhtar Donetsk.

Μιλώντας την Παρασκευή ανέφερε:

“ Μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα γίνω ο επόμενος προπονητής της Liverpool για τη νέα σεζόν. ”

“ Το γεγονός ότι ξέρεις ότι έρχεται, βοηθάει να το κάνουμε με ωραίο τρόπο, τόσο από τον σύλλογο προς εμένα όσο και από εμένα μέχρι τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. ”

“ Αν είσαι στη μέση της σεζόν και φύγεις, τότε ίσως το προσωπικό θέμα να έρθει από το πουθενά. Ο κόσμος μπορεί ακόμα να πιστεύει ότι η διαδικασία λειτουργεί έτσι, ότι πρώτα ενημερώνονται οι σύλλογοι και μετά ενημερώνονται οι προπονητές ή οι παίκτες, αλλά η διαδικασία δεν λειτουργεί έτσι. ”

“ Ο Marino Pusic φυσικά ήξερε για πολύ καιρό ότι η Shakhtar ενδιαφερόταν από τη στιγμή που μου το είπε ή από όταν το ήξερε ο σύλλογος. Το ίδιο ισχύει και για μένα με τη Liverpool. ”

“ Λοιπόν, ναι, αν φύγεις απότομα κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι ένας διαφορετικός αποχαιρετισμός από το τέλος της σεζόν, όταν όλοι το βλέπουν να έρχεται εδώ και εβδομάδες. ”

Ο Arne Slot έρχεται στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com