Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Τελευταία αγωνιστική της Premier League και παράλληλα αντίο του Jürgen Klopp στη Liverpool, με τους Reds να υποδέχονται τη Wolves στο Anfield στις 18:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή.

Ένα ξεχωριστό και αρκετά συναισθηματικά φορτισμένο παιχνίδι για όλους στην ομάδα, με τον Γερμανό τεχνικό να αποχωρεί ύστερα από 9 χρόνια στο Anfield, έχοντας δεθεί άπαντες στην πόλη και κατακτήσει κάθε τίτλο.

Στην αναμέτρηση θα δώσει το παρών και η FSG, θέλοντας να πει αντίο στον προπονητή που αναμόρφωσε την ομάδα.

Μπορεί να μην είναι το φινάλε που όλοι ήλπιζαν, όμως ο Klopp αξίζει τον καλύτερο δυνατό αποχαιρετισμό από τους Red Fans.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τις δύο ομάδες, με τη Liverpool να τερματίζει σίγουρα τρίτη και τη Wolves να μην προλαβαίνει έξοδο στην Ευρώπη, με τους γηπεδούχους να θέλουν ωστόσο να δώσουν μια τελευταία παράσταση για τον προπονητή τους.

Οι Reds προέρχονται από το 3-3 στο Villa Park τη Δευτέρα, ενώ οι Λύκοι βρίσκονται σε κακή φόρμα, αφού μετρούν 8 ήττες στα τελευταία 11 ματς τους.

Για τη Liverpool αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Andy Robertson που δεν αγωνίστηκε τη Δευτέρα και η ενδεκάδα τους να είναι κατά 10/11 η ίδια με εκείνη του Villa Park.

Νέες απουσίες δεν υπάρχουν, αλλά ούτε και επιστροφές, με τους Thiago, Matip και Jota να ολοκληρώνουν ως τραυματίες τη σεζόν, με τους πρώτους 2 να αποχωρούν μάλιστα ως ελεύθεροι.

Για τη Wolves που βρίσκεται στην 13η θέση θα απουσιάσουν οι Neto και Dawson.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στον αγώνα του Molineux, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-3.

Για το ιδανικό αντίο στον Jürgen Klopp η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com