Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Henderson για το διπλό, τις 400 συμμετοχές & την εμφάνιση του Curtis

Ο Henderson για το διπλό, τις 400 συμμετοχές & την εμφάνιση του Curtis

Ο Jordan Henderson συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με την Κόκκινη φανέλα στο χθεσινό άνετο διπλό με 1-5 επί της Porto και παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα στο Bt Sport.

Ο αρχηγός μίλησε για το διπλό στο Dragao:

“ Λοιπόν, σίγουρα δεν έχει τελειώσει η δουλειά – υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια για να παίξουμε και είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Κάναμε όμως δύο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα στη Milan και τώρα στην Porto. Προσαρμοστήκαμε πολύ καλά στα παιχνίδια, κάναμε καλές εμφανίσεις και πήραμε τα αποτελέσματα που μας άξιζαν. Λοιπόν είναι, μια καλή αρχή αλλά βρισκόμαστε πολύ μακριά από το τέλος. ”

Για την εμφάνιση του Curtis Jones:

“ Ο Curtis ήταν φανταστικός. Ξέρω, ότι στα χαρτιά, είναι τόσο νέος, αλλά νιώθω σαν να είναι στην πρώτη ομάδα εδώ και μερικά χρόνια, έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, έχει ωριμάσει πολύ καλά και τώρα αρχίζεις να βλέπεις τι καλός παίκτης είναι. ”

“ Έπρεπε να είναι λίγο υπομονετικός στην αρχή της σεζόν, αλλά μπήκε στην ομάδα και τα πήγε φανταστικά. Μπορείτε να δείτε ότι έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει κορυφαίος παίκτης. Αισθάνομαι ότι ωριμάζει συνεχώς και κάνει πολύ καλές εμφανίσεις για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν έπαιξε όμως μόνο εκείνος καλά απόψε, νομίζω ότι η συνολική απόδοση από την ομάδα ήταν πολύ καλή. ” Είπε ο Henderson.

Για τις 400 συμμετοχές που συμπλήρωσε:

“ Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω τα συναισθήματα μου, εξακολουθώ να τα νιώθω κάθε φορά που φοράω το την φανέλα. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο κάθε μέρα. ”

“ Όταν βάζω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι, είναι τιμή και δεν το θεωρώ δεδομένο. Το να το κάνεις 400 φορές μέχρι τώρα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αλλά αισθάνομαι ότι έχω πολλά ακόμη να δώσω σε αυτόν τον σύλλογο και ελπίζω να το κάνω  στο μέλλον. ”

Με αρχηγό τον Henderson και στο Dragao η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com