Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τακτικό λάθος του Klopp η αλλαγή του Curtis Jones»

«Τακτικό λάθος του Klopp η αλλαγή του Curtis Jones»

Ένα από τα σημεία εστίασης των φίλων της Liverpool μετά την ισοπαλία με τη Brentford ήταν η αντικατάσταση του Curtis Jones αμέσως μετά το φοβερό γκολ του.

Ο Γερμανός είχε αποφασίσει να αλλάξει τον Jones με τον Firmino πριν ο νεαρός Scouser κάνει το 2-3, μην αναθεωρώντας εκ των υστέρων.

Η αλλαγή αυτή ήταν και ένας από τους λόγους πού ο προπονητής της ομάδας μας δέχτηκε κριτική από μερίδα των οπαδών μετά το παιχνίδι, μία κριτική πού προήλθε είτε από το timing της αλλαγής, είτε από τη συνολική πολύ καλή παρουσία του Curtis στο Brentford Community Stadium.

Ακολουθεί ένα μικρό δείγμα των tweets των οπαδών σχετικά με την αντικατάσταση του νεαρού με τον Bobby:

  • «Brentford, σου βγάζω το καπέλο. Όσο για τα αγόρια μας, δεν ήταν αρκετά καλά στην άμυνα. Νομίζω επίσης ότι το κέντρο είχε πλήρη έλλειψη κυριαρχίας. Δυσαρεστήθηκα με την αλλαγή του Curtis Jones, καθώς θα ‘έβραζε’ και θα μπορούσε να κρατήσει μπάλα. Δεν κάνει συχνά τέτοια λάθη ο Klopp.»
  • «Νομίζω ότι η αλλαγή του Bobby με τον Curtis ήταν αφελής ή απλά αλαζονική. (ο Klopp) Δεν έδειξε σεβασμό σε αυτά πού τραβούσε η άμυνα, και έμοιαζε να αγνοεί πώς παιζόταν το παιχνίδι. Άσε τον Curtis μέσα και ‘σφίξε’ στο κέντρο, ιδιαίτερα στις πτέρυγες. Και αντιμετώπισε τις ‘υπερφορτώσεις’  (το γεγονός ότι η Brentford γέμιζε το δεύτερο δοκάρι της Liverpool με παίκτες) στο δεύτερο δοκάρι
  • «Οι πόντοι χάθηκαν όταν ο Curtis αντικαταστάθηκε από τον Firmino.»
  • «Ο Curtis Jones ήταν ο MVP για μένα. Δεν κατάλαβα αυτή την αλλαγή.»
  • «Η αντικατάσταση του Jones αμέσως μετά το γκολ ήταν σπατάλη. Ήταν θαυμάσιος.»
O Curtis Jones πανηγυρίζει το γκολ του.
O Curtis Jones πανηγυρίζει το γκολ του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com