Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τα σχόλια του Klopp έκαναν τον Bruno να χάσει το πέναλτι!»

«Τα σχόλια του Klopp έκαναν τον Bruno να χάσει το πέναλτι!»

Πριν η χθεσινή ισοπαλία μετριάσει το ευχάριστο κλίμα στις τάξεις τους, οι Red Fans πρόλαβαν να κάνουν καζούρα για το χαμένο πέναλτι του Bruno Fernandes.

Η Manchester United έχασε χθες από την Aston Villa στο Old Trafford, με τον Πορτογάλο να χάνει την ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα, μία μόλις μέρα μετά τα σχόλια του προπονητή του, Ole Gunnar Solskjaer, ο οποίος αν και δεν κατονόμασε τον Klopp, τον «φωτογράφισε» πεντακάθαρα ως -κατά τη γνώμη του- συνυπεύθυνο για τα πέναλτι πού δεν παίρνουν οι Red Devils μετά τα σχόλιά του στις αρχές του έτους περί της αναλογίας κερδισμένων πέναλτι μεταξύ της Liverpool και της United.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν -και πριν το παιχνίδι με τη Brentford-, οι οπαδοί των Reds βρήκαν την ιδανική ευκαιρία να πικάρουν την αιώνια αντίπαλο και τον προπονητή της, με tweets όπως τα εξής:

  • «Ακούω ότι ο Klopp κάνει τους παίκτες της United να χάνουν πέναλτι!»
  • «Θεέ μου! Τα σχόλια του Jurgen Klopp έκαναν τον Bruno Fernandes να χάσει το πέναλτι! Κάποιος πρέπει να σταματήσει αυτόν τον άνθρωπο.»
  • «Ο Ole στοχοποιεί τον Klopp επειδή αυτοί δεν κερδίζουν πέναλτι, απλά για να το χάσουν την επόμενη μέρα! Hahaha.»
  • «Οπότε ο Ole κατηγόρησε τον Klopp επειδή δεν κερδίζει αρκετά πέναλτι. Μετά η Man Utd κερδίζει πέναλτι στο 90′, και ο Fernandes πάει και το χάνει; Αγαπώ αυτό το παιχνίδι!» 
O Bruno Fernandes εκτελεί άστοχα το πέναλτι πού κέρδισε η United στο παιχνίδι με την Aston Villa.
O Bruno Fernandes εκτελεί άστοχα το πέναλτι πού κέρδισε η United στο παιχνίδι με την Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com