Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Άξιζε την ισοπαλία η Brentford»

Klopp: «Άξιζε την ισοπαλία η Brentford»

Ως δίκαιο χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα (3-3) των Reds με την Brentford, ο Jürgen Klopp, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα είπε:

“ Δεν είμαι σίγουρος ότι η απόλαυση είναι η σωστή λέξη, ήταν όμως ένα τρελό παιχνίδι. Άξιζαν τα τρία τους γκολ για τον τρόπο που έπαιξαν. Προφανώς δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις μακρινές μπάλες σήμερα, αλλά έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. ”

“ Το άξιζαν. Δεν νομίζω ότι μπορείς να τους ελέγξεις πολύ καλύτερα, δημιουργήσαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να τουσ αντιμετωπίσουμε αμυντικά. Αυτά συμβαίνουν. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα. ”

“ Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δεχτώ (την ισοπαλία) όταν παίζεις αυτό το είδος ποδοσφαίρου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δημιουργήσεις πράγματα για να αξίζεις να κερδίσεις. Αξίζουν επίσης έναν βαθμό επειδή έκαναν σωστό αγώνα. Το σέβομαι πολύ. ”

“ Στην τελική, υπήρχαν καταστάσεις που έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις και τότε θα μπορούσε να ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ο τερματοφύλακες τους θα έπρεπε να έχει το νούμερο 10 στη φανέλα του, λόγω των μπαλιών που έκανε. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας:

“ Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το πώς ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Στο [πρώτο] γκολ που δεχτήκαμε δεν ήμασταν οργανωμένοι. Αντιδράσαμε καλά, πετύχαμε ωραία γκολ και ελέγξαμε το παιχνίδι καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε απίστευτες ευκαιρίες. Σκοράραμε τρία γκολ και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τέσσερα, πέντε ή έξι, όμως άξιζαν και τα τρία τους γκολ και μπορούσαν να έχουν σκοράρει τέσσερα. Έκαναν πολύ καλά πράγματα και γι ‘αυτό αξίζουν το αποτέλεσμα. ” Είπε ο Klopp.

“ Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη και οι αντίπαλοι πολέμησαν πολύ σκληρά. Αγωνιστήκαμε και εμείς. Αλλά έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι για μια σωστή μάχη, διότι αυτό σου δίνει ο συγκεκριμένος αντίπαλος. Ήμασταν, αλλά χάσαμε πάρα πολλές μοναμαχίες στον αέρα και αυτό δεν μας επέτρεψε να έχουμε το momentum. ”

“ Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τα παιδιά δεν πίστευαν ότι πρέπει να είμαστε ανώτεροι σε όλες τις κατηγορίες. Παλέψαμε σκληρά, όπως έπρεπε. Είμαι ευχαριστημένος με τα όσα κάναμε με την μπάλα στα πόδια. Όταν η μπάλα ήταν στον αέρα δεν ήμουν και τόσο πολύ ευχαριστημένος. ”

Για την αντικατάσταση του Jones από τον Firmino:

“ Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την αλλαγή ήταν 2-2 και χρειαζόμασταν περισσότερα πράγματα μπροστά και ένα ξεκάθαρο σύστημα. Χρειαζόμασταν έναν ακόμη παίκτη για να τους προβληματίσει. Νομίζω ότι λειτούργησε πολύ καλά. Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες στη συνέχεια.”

Για τον Curtis Jones:

“ Ο Curtis είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Είναι ένα ταλέντο με ένα πολύ καλό πακέτο και το έδειξε αυτό σήμερα. Συμμετείχε σε όλες τις φάσεις, ήταν γενναίος και βρισκόταν ανάμεσα στις γραμμές αλλά είναι ακόμα νέος. Είναι όμως σε μια καλή στιγμή. ”

Για τα γκολ που σκόραρε η ομάδα του:

“ Ήταν μια σούπερ πάσα του Fab για το δεύτερο γκολ και μια εξαιρετική κίνηση από τον Curtis για το τρίτο, αλλά δεν τελειώσαμε το παιχνίδι. Έκαναν πολύ καλές ενέργειες στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ. Αξίζουν τον βαθμό τους. Θα μπορούσαμε έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ,  αλλά και έτσι είναι μια χαρά. ”

Για τον Salah που σκόραρε ξανά:

“ Είναι εξαιρετικός. Πριν από δύο εβδομάδες έφτασε 100 στο πρωτάθλημα τώρα τα 100 για τη Liverpool. Πρέπει να του δώσουμε και άλλη φανέλα με το 100! Τα νούμερα του είναι τρελά, απίστευτα, αλλά γνωρίζω τον Mo και σκέφτεται τα δύο που έχασε. Φυσικά όμως πρόκειται για ένα εξαιρετικό επίτευγμα. ”

Ο Mo Salah έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League με την Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com